Verunka33
![Rudá jako rubín Rudá jako rubín](https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/263471/ruda-jako-rubin-8GA-263471.jpg?v=1450128060)
když jsem knihu otevřela poprvé, tak jsem jí po pár stránkách zavřela a neměla jsem chut se k ní vracet.. Zhruba po roce jsem se jí rozhodla dát druhou šanci a celou sérii jsem si hned koupila a přečetla ji dokonce dvakrát. Tu knihu mám opravdu ráda, nádherná série.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Dvůr mrazu a hvězd Dvůr mrazu a hvězd](https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404537/dvur-mrazu-a-hvezd-gje-404537.jpg?v=1551458169)
Oproti prvním třem knihám mě tato zklamala, četla jsem jí déle než všechny tři ostatní knížky dohromady. Byla celkem dost nudná, chyběla tam akce a celé to bylo jen o jednom svátku. Celkem mě zklamalo že tam nebylo vyvinutí vztahu Nesty s Cassianem na které se už od druhého dílu nemůžu dočkat..
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Škola dobra a zla Škola dobra a zla](https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/209148/skoly-dobra-a-zla-qXj-209148.jpg?v=1402937074)
První díl triologie se mi strašně moc líbil. Prostředí a celkově atmosféra a i děj, postavy byly skvělý. Trochu mě štvala namyšlená a sobecká Sofie, ale miluju tu knihu. Měla jsem jí přečtenou do dvou dnů a hned jsem si objednala pokračování.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)