ves.lucie ves.lucie komentáře u knih

Nádherná svatba Nádherná svatba Jamie McGuire

Hezka tecka za pribehem :-)

16.06.2018 5 z 5

Krásná katastrofa Krásná katastrofa Jamie McGuire

U teto knizky jsem si odpocinula. Rekla bych, ze hlavni hrdinove byli dobri magori a doplnovali se vzajemne v tech svych vystrelcich. :-)

16.06.2018 5 z 5

Turbulence touhy Turbulence touhy Kendall Ryan

Cim zacit ... kniha se mi cetla moc hezky, i kdyz delsi casovy usek nez obvykle, ale ne kvuli nudnosti knihy .. pribeh Bena a Emmy se mi moc libil a i to, ze si o ni dokazal bojovat ... Uuuffffd k Fione bych napsala spousty sprostych vyrazu a jeji vety zacinajici "ahoj lasko" tak z toho uz by jeden fakt zvracel :-) pobavila jsem a jsem rada, ze jsem precetla :-)

11.04.2018 5 z 5

Kennedy Kennedy Lauren Layne

Na ukončení trilogie jsem se těšila, přesto se přikláním k tomu, že druhý díl s Mattem se mi líbil nejvíce :-)

21.06.2024 5 z 5

Niccolo Andretti Niccolo Andretti Parker S. Huntington

Niccolo Niccolo, četl jsi se dokonale!

08.06.2024 5 z 5

Doktor Láska Doktor Láska Leisa Rayven

Na tento poslední díl jsem se velice těšila! A nezklamal, byly tam emoce, propady a také zároveň štěstí z toho, že se ti dva blázni dají dohromady :-) Moc hezké zakončení série .. budu teď přemýšlet, který z hochů mě bavil nejvíce :-)

25.05.2024 5 z 5

Odhalená Odhalená Jodi Ellen Malpas

Docteno a jsem se zaverem serie velice spokojena. Kdybych to mela napsat strucne, tak napisi jen to - ZE TO DOPADLO DOBRE ...

... ale bylo napeti, rozklicovani a samozrejme nechybely pikantnosti! "Pan Vyjimecny" nezklamal a svymi obsedantnimi poruchami me opravdu bavil cele tri dily. V kazdem byl lepsi a lepsi a jeho snaha to zmenit byla vtipna ...

Epilog a "happik" byl krasny. V tretim dile jsem i byla nekolikrat dojata ...

Doporucuji. Byť jsem se chvilemi rozcilovala, tak me serie nezklamala a nelituji, ze jsem ji cetla :-)

26.08.2018 5 z 5

Zaslíbená Zaslíbená Jodi Ellen Malpas

S hodnocením prvního dílu jsem počkala až si "to sedne" a začtu se do druhého dílu. Druhý díl jsem přečetla a stále přemýšlím, jak to zhodnotit. Předchozí série od této autorky mě pohltila do děje a i když to byly knihy s velkým počtem stran, tak jsem prostě musela číst.

Livy mě chvílemi baví, chvílemi byste ji vynadali, protože Vás vytáčí .. Naopak MIller a jeho posedlost vším ... trochu bláznivé, až si člověk říká, jestli to není moc přepálené a přehnané ...

Příběh je zajímavý, zjištění čím se vlastně Miller živí a jaký to bude mít dopad na další díly ten děj oživilo, jen si pořád myslím, že to nemuselo být tak zdlouhavé. Přesto jsem rozhodnuta doíst celou sérii :-) abych věděla, jak to celé dopadne :-)

19.08.2018 4 z 5

Elegantní hřích Elegantní hřích Kendall Ryan

Tato kniha me bavila ... vzajemne nadbihani a loveni se. .. fiona byla plna podlosti pokud jeji chlapec neslapal jak mel tak mu to dala sezrat

02.04.2018 5 z 5

Čas pro Avu Čas pro Avu Melanie Moreland

Tento díl byl plný zvratů a taky docela úsměvů, kdy jsem se smála u některých pasáží nahlas :-) Hunter hledal své místo a našel ho i s velkou rodinou :-) Autorka nezklamala!

01.08.2024 5 z 5

Láska s Liamem Láska s Liamem Melanie Moreland

Krásná oddechovka, kdy byl konec předvídatelný, ale přesto čtete s nadšením a těšíte se na happy end :-)

30.07.2024 5 z 5

Jenom ne Rich Jenom ne Rich Penelope Bloom

Na tuto knížku jsem se moc těšila a když jsem byla zhruba v polovině knihy, chtěla jsem to zabalit .. obálka opravdu zajímavá, ale to je za mě vše .. je to poprvé, kdy jsem knížku z druhé půlky jen přeskákala, abych si ověřila, že jsem o nic nepřišla ... za mě velké zklamání, další díly už číst s největší pravděpodobností nebudu

02.08.2023 2 z 5

Jedna noc s ním Jedna noc s ním Elle Kennedy

Odreagovačka na odpoledne :-) četlo se to rychle a samo

16.02.2023 3 z 5

Ochránce Ochránce Jodi Ellen Malpas

Čekala jsem od knihy mnohem větší zápal a že ji nebudu tolik odkladat, protoze je "dlouha" .. predchozi knihy autorky me bavily mnohem vice.

26.01.2020 2 z 5

Odmítnutá Odmítnutá Jodi Ellen Malpas

U tohoto druhého dílu už mi to připadalo záživnější, na povrch vylézá Millerova minulost a jeho zaměstnání je ohrožením, na které se naráží v celém díle. Livy v tomto díle více spraktuje a občas si říkám, že nevím kde má ta holka mozek ... ještě, že je tu v někdyrých momentech babička Livy, která je postaví všechny do latě :-D

Přesto čtu dál a chci vědět, jak celá tato zápletka dopadne.

19.08.2018 4 z 5

Miluji tě, nenávidím tě Miluji tě, nenávidím tě Christina Lauren

Na knihu jsem se velmi tesila a od poloviny jsem se trapila, abych ji vubec docetla coz me opravdu mrzi ... jejich neustale prestrelky a naschvaly mi prisly uz pretazene .. a u ceho jsem se opravdu pobavila byla pasaz, kdy hlavni hrdina nemel davku sve ranni kofeinove energie ... verim, ze u pristi knihy se pobavim lepe ...

14.07.2018 3 z 5