virgo_books komentáře u knih
William Wisting - policejní vyšetřovatel, který si chce užít klidnou dovolenou. Jeho plány však naruší postupně chodící anonymní dopisy, které poukazují na případy z minulosti. Policistovi dopisy leží v hlavě, a proto se spouští hned do pátrání, zda-li za mřížemi sedí skutečný vrah.
Jedná se o patnáctý díl, ve kterém je hlavním hrdinou právě William, a proto mi lehce chyběl detailnější popis hlavního hrdiny. Naopak věc, která se mi velmi líbila, byl popis forenzního vyšetřování, který nás provází celou knihou. Byl krásně popsaný i pro neznalého člověka tohoto oboru.
Tím, že se v knize řeší případ nejen ze současnosti, ale i z minulosti, vracíme se zpět v čase a zjišťujeme tak, jak daná situace doopravdy vypadala. Člověk se tak zaměřuje na spoustu detailů a snaží se vyřešit případ společně s autorem a to má za mě obrovské plus.
Kniha se četla velice rychle, protože se případy neustále vyvíjeli a nutilo vás to pokračovat a odhalovat skutečnou pravdu, která vás na konci příběhu rozhodně překvapí.
Za recenzní výtisk děkuji @albatrosmedia #spoluprace
4,5/5
Za mě tohle bylo přesně to, co jsem od knihy chtěla. Taková odpočinková fantasy s romantickou linkou, která vás hned vtáhne do děje.
Nejenom, že jsou tady upíři a vlkodlaci, ale objevují se tu i čarodějky, draci a další bytosti.
Miluju knihy z prostředí školy pro nadpřirozené a tohle mělo úplně skvělou atmosféru. Doufám, že v dalších dílech prozkoumáme víc ze školy i z jejího okolí.
Romantická linka je úžasná, rozhodně nechybí jiskření a to, že si oba hrdinové prošli těžkými situacemi a traumatem, které je spojuje. (to ale není vše, co je k sobě váže. )
Grace vypráví absolutně otřesné vtipy, ale i tak jsem se celou knihu nemohla přestat smát.
Některé akce a zvraty byly nečekané, jiné jsem zase předvídala, ale vůbec mi to nevadilo.
Příběh je většinou z pohledu Grace, ale na konci máme i pár kapitol z pohledu Jaxona.
Děj ubíhal rychle, v žádné části jsem se nenudila a konec skončil takovým zvratem, že nutně potřebuju další díl.
4,5/5
Za poskytnutí knihy děkuji @albatrosmedia
Tohle byl pro mě můj první grafický román a rovnou s tak smutným a důležitým tématem.
Fotograf z Mauthausenu je podle mě dost silná kniha, která vám na malém prostoru ukáže hrozně moc.
Tento příběh je napsaný podle skutečné události a odehrává se v koncentračním táboře Mauthausen.
Je tam vidět to, co museli vězni zažívat, co všechno obětovali, jak moc riskovali a taky nespravedlnost, která následovala.
Celý příběh je doprovázen grafikou, která přesně vystihuje atmosféru tábora.
Rozhodně si myslím, že je to kniha, která by se měla dostat k co nejvíce čtenářům. Pokud vás alespoň maličko zaujala, určitě si ji přečtěte.
Za poskytnutí knihy k recenzi děkuji @albatrosmedia
Tak tohle za mě byla super dark romance kniha.
Děj krásně ubíhal a četlo se mi to dost rychle.
Největší důraz se tu kladl na romantickou linku, což je za mě vždycky plus. Navíc to nebylo jenom v prostředí klubu, ale i nakladatelství, což knížce ještě přidalo.
Ze začátku jsem úplně nemusela hlavní hrdinku, ale postupem času jsem si ji více oblíbila.
Harry byl taky skvělý, ikdyž bych ho v některých chvílích ráda propleskla.
Celkově jejich interakce (ale i interakce ostatních postav) mě hodně bavily a dost jsem se nasmála. Nechybělo ani jiskření, takže já jsem byla spokojená.
Neobešlo se to bez zvratů a na konci se to zkomplikovalo a ne všechno jsem asi úplně pochopila, ale jinak jsem si čtení užila.
Děkuji moc autorce @bajadolceautor a @venupress za poskytnutí e-knihy k recenzi.
Jestli máte rádi mafii se skvělou romantickou linkou, tak by tohle mohlo být něco pro vás.
Na začátku se dozvídáme něco málo o minulosti obou hlavních hrdinů, a že to oba rozhodně neměli jednoduché. Potom se přesouváme do přítomnosti, kde teprve začíná ta pravá akce.
Když se obě postavy konečně setkají, tak je to plné jiskření, zvratů, zrady, tajemství a spousty dalšího.
Rose byla skvělá hlavní hrdinka, která si nenechala nic líbit, a tím hezky cuchala Dannymu jak nervy, tak sebekontrolu.
Byly úžasné duo, i když to neměli jednoduché a jejich příběh si prostě musíte přečíst.
Samozřejmě nechybí spicy scény, ve kterých se ale nemusíte bát takových těch klasických výrazů, které by se z knih měli opravdu vyškrtnout.
Knížka má sice skoro 500 stránek, ale četla se krásně, pořád tam byla nějaká akce a ani chvilku jsem se nenudila. Možná proto jsem ji přečetla za dva večery.
Na konci mě knížka celkem dostala a já byla celé finále dost napnutá.
Kniha je sice součástí série, ale příběh Rose a Dannyho je v této knize ukončený, za což jsem byla dost ráda.
Tohle byla jedna z nejlepších mafií, které jsem četla, takže jí určitě dejte šanci.
Dávám 4,5/5
Knihu jsem četla v rámci spolupráce s @albatrosmediacz