Višnička komentáře u knih
Přečteno jedním dechem, žádné velké zvraty a překvapeni, všechno do sebe zapadlo tak, jak mělo, což mi vlastně pro jednou vůbec nevadilo. Naopak. Postava Kamily hladí po duši.
Naprosto úžasný a skvělý povídky - vlastně mě bavily úplně všechny !
Taková hezká jednohubka na jedno odpoledne, ale jo, psáno hezkým stylem, bavilo mě to moc.
Ale tak jo, hezká pohádka pro dospělé, čte se úplně samo, tak proč ne, jako oddychovka
Opravdu škoda špatného označení knihy...thriller ? Pro ženy? To fakt ne..hezká knížka pro teenagery, to ano, knížka je určitě čtivá, ale pachatele jsem věděla snad už od druhé kapitoly a zápletku od třetí...dočteno opravdu jen ze setrvačnosti a protože tu kniha měla tolik nadšených komentářů - tudíž jsem stále čekala nějaký zvrat nebo napětí.
Knížka se mi moc líbila , krátké kapitoly, které se velice dobře čtou , hodně mě to bavilo a těším se na další setkání s detektivem!
Kniha se moc dobře četla, vraha jsem neodhadla, moc mě to bavilo.
Tentokrát nebudu hodnotit knihu, ale osobní příběh - a snad jen: Klobouk dolů a držím moc palce!
Kniha od knihy lepší, klobouk dolů, moc mě to bavilo, kniha nešla vůbec odložit!