Višnička Višnička komentáře u knih

Co neodvál ani čas Co neodvál ani čas Hana Marie Körnerová (p)

Přečteno jedním dechem, žádné velké zvraty a překvapeni, všechno do sebe zapadlo tak, jak mělo, což mi vlastně pro jednou vůbec nevadilo. Naopak. Postava Kamily hladí po duši.

15.02.2020 5 z 5

Tvá vina Tvá vina Claire McGowan

Hodně dobrý !!!

17.02.2022 5 z 5

Všechny za jednu Všechny za jednu * antologie

Naprosto úžasný a skvělý povídky - vlastně mě bavily úplně všechny !

24.10.2021 5 z 5

Neutečeš Neutečeš Dominika Hájková

Taková hezká jednohubka na jedno odpoledne, ale jo, psáno hezkým stylem, bavilo mě to moc.

19.05.2021 5 z 5

Bouřlivák Bouřlivák Samantha Towle

Ale tak jo, hezká pohádka pro dospělé, čte se úplně samo, tak proč ne, jako oddychovka

28.11.2020 5 z 5

Neohlížej se Neohlížej se Jennifer L. Armentrout

Opravdu škoda špatného označení knihy...thriller ? Pro ženy? To fakt ne..hezká knížka pro teenagery, to ano, knížka je určitě čtivá, ale pachatele jsem věděla snad už od druhé kapitoly a zápletku od třetí...dočteno opravdu jen ze setrvačnosti a protože tu kniha měla tolik nadšených komentářů - tudíž jsem stále čekala nějaký zvrat nebo napětí.

27.06.2020 4 z 5

Černé srdce Černé srdce Anna-Lou Weatherley

Knížka se mi moc líbila , krátké kapitoly, které se velice dobře čtou , hodně mě to bavilo a těším se na další setkání s detektivem!

30.05.2020 5 z 5

Nenalezená Nenalezená Remigiusz Mróz

Pro mě absolutní page-turner, nešlo se odtrhnout

02.11.2018 5 z 5

V pavučině vztahů V pavučině vztahů Joy Fielding

Kniha se moc dobře četla, vraha jsem neodhadla, moc mě to bavilo.

10.10.2020 5 z 5

Zápisník alkoholičky Zápisník alkoholičky Michaela Duffková

Tentokrát nebudu hodnotit knihu, ale osobní příběh - a snad jen: Klobouk dolů a držím moc palce!

28.09.2020 5 z 5

Vlaštovka v bublině Vlaštovka v bublině Markéta Lukášková

Kniha od knihy lepší, klobouk dolů, moc mě to bavilo, kniha nešla vůbec odložit!

21.05.2020 5 z 5

Příběh ztracené holčičky Příběh ztracené holčičky Elena Ferrante