Vivi007 komentáře u knih
Tuhle knihu jsem přečetla během chvilky a opravdu jsem si ji užila.
A jak píše betys6914, tak z knihy se postupně stává fantasy pro mládež :)
Další krásný příběh od této autorky. Rozhodně stojí za přečtení i když mi přijde trochu smutný. Mám také ráda velryby a tak tahle knížka byla přímo pro mně :-).
V knížce se odehraje další boj mezi liškami a psi a spousta dalšího. Tohle je snad jediná série u které bych vydržela takhle dlouho a jsem za to ráda. Knížka klasicky končí další nevyřešenou záhadou a já už se moc těším na další díl.
Na knize je vidět že ji psal i někdo jiný než Rowlingová, třeba Malfoy se chová úplně jinak než v klasické Potterovské sérii. Dávám čtyři hvězdy protože podle mně to není úplně nejlepší, ale je spousta mnohem horších knížek.
Zvláštní něni to vtipný tak to ani neni moc Hurvínek. Ale jiné knížky od Heleny Štáchové jsou super.
Moc hezké a provázené bajkami které někdy špatně dopadnou.V podstatě Ezopovo životopis.
Super! Ta holka je opravdu dobrá že se prostě sebere a odejde a všechny pořád dokola přesvědčuje že na Mozarta něko vystřelil. V každé kapitole je test pozornosti.
Napínavé příběhy. Přečetla jsem jí za 4 dny z jednoho příběhu jsem málem neusla! Určitě 5 hvězdiček!
Dětem nenásilnou formou vysvětlí proč si mýt ruce.Má hezoučký příběh a šťastný konec.
Kniha vypráví o malém bacílkovi co nikomu nechtěl ublížit. Ale bacilovská armáda ho donutila jít do války. Knížka má rozkošné ilustrace.
Verze starých českých pověstí pro děti. Lehko se pochopí, je hezky psaná a doplněná krásnými obrázky.
Krásná knížka pro děti. Je hezké jak tam chová tu tlupu zvířátek.
Hezké ale těžká slova tak se špatně čte. Jinak krásný příběh.