vlkove

Čtivá a napínavá kniha. Jelikož v žánru ,,vyvražďovaček,, mám už hromadu načteno, tak jsem zhruba věděla jakým směrem se bude děj ubírat. V knize, hlavně ke konci bylo, spoustu zvratů. Děj se začal pořádně rozjíždět až od půlky knihy, což mě trochu nudilo.
Obálka je zajímavá ale i přesto se mi moc nezamlouvá.
Knize dávám 4 hvězdy a doporučuji všem co si rádi přečtou nějakou jednohubku.

Druhý díl série Hotel pro psy je stejně dobrý jako ten první.
Andi už není tak dětinská a protivná a Bruce už se chová skoro dospěle.
Děj je jednoduchý a předvídatelný. Prostě kniha pro děti tak do třinácti let věku.
Obálka je pěkná. Styl psaní jednoduchý i přesto zaujme.
Dávám 3 hvězdy a doporučuji knihu spíše mladším čtenářům. :)

Na knihu jsem se vrhla bez jakýchkoliv očekávání ale i přesto zklamala.
Nápad je originální ale to je asi vše. Hlavní postavy jsou nesympatické. Haden je nereálný hlavně svým vyjadřováním.
Čtivost nic moc, popravdě mi styl psaní nesedl. Měla jsem co dělat abych knihu neodložila.
Kniha je zbytečně rozvleklá, nemá žádný spád ani žádné napětí.
Obálka nepatří mezi nejhorší.
Druhý díl i přesto že ho mám doma si nepřečtu.
Knize dávám ★ hvězdu z toho důvodu že si myslím že existují i mnohem horší knihy. :)

Zvláštní kniha o vzájemném míjení se.
Hlavní hrdinka je mi sympatická, děj není nijak náročný.
Forma dopisů mě popravdě moc nezaujala ale je to určitě zajímavý nápad.
Obálka je krásná.
Knihu bych doporučila spíše ženám.
Film určitě stojí za zhlédnutí v mnohém se liší od knihy ale to mu neubírá na kvalitě.
Knize dávám ★★★★ hvězdy. :)

Krásná kniha a krásné verše. Jak už je zřejmé z názvu všechny básně se zabývají láskou. Myslím že dnes už se kniha nedá sehnat ale pokud ji máte doma neváhejte.
Já osobně mám doma vydání z roku 1962 od nakladatelství Československý spisovatel, obálka je krásně růžová, jednoduchá v mém případě trochu zašlá ale to jí neubírá na kráse.
Knihu jsem našla v jednom antikvariátu a rozhodně koupě nelituji.
Knihu doporučuji a dávám 4 hvězdy. :)
Přikládám ještě oblíbenou báseň z této knihy:
Máš-li velkou touhu, co se může státi?
Máš-li velkou touhu, co se může státi?
Nejsnadnější věc je, pro ni umírati.
Nejtěžší je žíti, by se skutkem stala,
na paloučku štěstí ptákem zazpívala.
Ale nejsmutnější, když ji navždy ztratíš.
Vězněm bez naděje do cely se vrátíš.

Doplnění k Povstalecké trilogii, nijak zvlášť se nevymyká ze standartu celé série.
Obecně celou sérii bych shrnula takto:
Divergence- slibný začátek, opravdu se mi to líbilo.
Rezistence- už trochu slabší ale pořád dobré.
Aliance- děs a hrůza to snad autorka nemyslí vážně, dočteno po velkém přemlouvání.
Čtyřka- dobré doplnění, ráda jsem viděla některé scény z pohledu Tobiase.
Celé sérii dávám 3 hvězdy a v budoucnu se chci vrátit jen k prvnímu dílu. :)

Pěkný nápad, udělat sérii dvanácti knih.
Kniha Leden má něco málo okolo 180 stran, navíc písmo je veliké, stránky malé, občas text doplňují obrázky, smsky atd., takže knihu přečtete za pár hodin. Kniha se čte sama a to díky všude přítomné akci a skvělému stylu psaní autorky.
Obálka je zajímavá ale nepatří mezi ty úžasně graficky provedené a propracované obálky.
Hlavní hrdina je sympatický a hlavně opravdu se chová jako normální patnáctiletý kluk a ne jako super hrdina z jiné dimenze, který se ničeho nebojí.
Dávám 3 hvězdy a knihu doporučuji.

Kniha podle filmu Ro(c)k Podvraťáků se mi líbila, byla vtipná a originální. Až na drobné odchylky, přesně kopíruje film ale to určitě není na škodu.
Obálka je pěkná, hlavní postavy sympatické, vtipné a osobité.
Dávám ★★★ hvězdy, přece jen film byl lepší. :)

Piráti, deník a vyšívání,
to všechno najdete v této knize. Velice zajímavě napsané.
Vše tu bylo napsáno bez okolků až mi z toho občas bylo úzko (scény z přepravy lodí)...
Hlavní postavy mi nijak zvlášť k srdci nepřirostly ale nijak protivné také nebyly. Občas mi vadilo příliš mnoho textu na stránkách ale to je věc názoru.
Prostředí je krásně až lákavě popsáno i když zrovna tyto oblasti (díky horku) nepatří mezi mé nejoblíbenější.
Obálka je krásná.
Knize dávám hvězdy už jen kvůli tomu originálnímu nápadu a knihu doporučuji.:)

Moc pěkně zpracovaná kniha, krásné fotky. Někdy mi přišlo, že se text opakoval.
Obálka je moc pěkná. Ale také mě zaráží cena těchto knih, která je opravdu přehnaná.
Knize uděluji 3 hvězdy.

Pěkné doplnění k filmu a krásné fotografie.

Můj první cestopis. Bylo moc zajímavé vyzkoušet něco jiného než jen klasické knihy. Vše bylo popsáno moc mile, z knize bylo cítit že autorka se do Sicílie doslova zamilovala. I přesto že se mi celá kniha moc zamlouvala na Sicílii se nevydám, prostě to není můj šálek kávy.
Grafika knihy je taky celkem dobrá.

Zajímavé čtení
Kniha byla úplně něco jiného než na co jsem zvyklá. Krátké kapitoly a osekané věty jsou super a ke knize se to hodí.
Obálka je pěkná a výstižná.
Hlavního hrdinu jsem si moc nezamilovala asi to bude tím že nemá skoro žádné emoce.
Původně jsem knize chtěla dát tři hvězdy ale když nad tím přemýšlím jsou mnohem horší knihy a takhle kniha je nad průměrem proto dávám 4 hvězdy. :)

Nic moc, nejvíce se mi zamlouvala povídka Madison Averyová a smrťák od Kim Harrison. Jinak celkem nudné, znovu už bych knihu nepřečetla.
Obálka je zajímavá, mě osobně přijde velice zdařilá.
Dávám ★★★ hvězdy. :)

Průměrné, tak strašně průměrné. Autorka nepíše nijak výjimečně. Příběh je zpomalený až na 260 stránce se začne něco dít. Četla jsem tisíckrát lepší dystopie a proto musím dát dvě hvězdy. :)

Pěkná knížka ale od tohoto autora jsem četla i lepší knihy. Ze začátku se mi strašně pletla jména postav :), měla jsem v tom strašný guláš.
Obálka vystihuje knihu, ale je moc...obyčejná. Děj není nijak dynamický, spíše kniha popisuje život dvou přátel ale to jí neubírá na kvalitě. Postavy jsou sympatické. Moc se mi zamlouvá autorův styl, hlavně to jak dokáže příběh popsat z více úhlů pohledu.
Moc mě potěšilo když autor do knihy zakomponoval krátký odstavec o dalších osudech hlavních hrdinů z knihy A co když je to pravda?
Knize dávám ★★★★ hvězdy. :)

Pěkná kniha která má svou hloubku a nutí k zamyšlení. Toto by se mohlo stát každému z nás proto je to tak zneklidňující téma.
Některé scény z minulosti hlavní hrdinky bych vynechala ale jinak kniha byla zajímavá.
Filmová obálka je krásná a to mi připomíná že bych mohla shlédnout film. :)
Knize dávám 4 hvězdy. :)

Hezká kniha měla bych spíše říct hezká pohádka. Knihu bych doporučila dětem do 12 let.
Film a kniha spolu mají společného jen velmi málo ale po pravdě řečeno film se mi zamlouval víc. :)
Dávám 3 hvězdy.

Kniha je dobrá ale není to jedna z těch knih při jejichž dočtení zvolám wow, chci další díl.
Obálka je pěkná, hlavní postavy příjemné. Sky jsem někdy docela litovala, neměla to lehké.
Ale nějak mi nesedl styl autorky nebo její překlad ale občas jsem se ztrácela v ději a musela se vracet abych pochopila oč jde. :)
Dávám 3 hvězdy. :)

KNIHU DOPORUČUJI!!!!!!
Knihu jsem přečetla jedním dechem. Postavy jsou milé a sympatické, příběh svižný.
Obálka sedí k tématu a je povedená.
Knize dávám 4 hvězdy a určitě souhlasím s komentářem Maragad který je výstižný. :)