vlkove vlkove komentáře u knih

Ztracení Ztracení Gabriella Poole

Kniha je skvělá možná o trochu slabší než zbytek série ale ani to mi nevadilo, tuto sérii doporučuji a určitě si ji v budoucnu přečtu znova.

HODNOCENÍ SÉRIE: 88 %

14.07.2014 4 z 5

Železná dcera Železná dcera Julie Kagawa

Dokonalé, první díl nebyl nic moc ale ten druhý mi to vynahradil. Předem upozorňuji, že zbytek série u nás nevydají ale naštěstí druhý díl má uzavřený děj.

HODNOCENÍ SÉRIE: 79 %

12.07.2014 5 z 5

Dvě zrcadla Dvě zrcadla Karolina Limrová

Tak tohle jsem nečekala, čekala jsem snad úplně vše ale tohle... Ten nápad se zrcadlen je úžasný ale to je asi jediné co mi přišlo úžasné. Jelikož jsem fanouškem Twilight, tak nemůžu přenést přes srdce, že je to hodně podobné Stmívání, a proto dávám 1 hvězdu.

12.07.2014 1 z 5

A co když je to pravda? A co když je to pravda? Marc Levy

Film je dobrý ale kniha je úžasná, doporučuji všem. Je to taková lehoučká oddychovka. Autorův styl psaní je úžasný, hned jsem si ho zamilovala a chci si přečíst i další knihy od tohoto autora.

04.07.2014 5 z 5

Železný král Železný král Julie Kagawa

Hezká a milá kniha. Ash je úžasný. Doporučuji.

01.07.2014 3 z 5

Oficiální průvodce filmem Letopisy Narnie: Lev, čarodejnice a skříň Oficiální průvodce filmem Letopisy Narnie: Lev, čarodejnice a skříň Perry Moore

Právě dočteno, páni, moc doporučuji fanouškům filmu. Kniha je nádherně ilustrovaná.

25.06.2014 5 z 5

Poslední tóny Poslední tóny Carolyn Keene

Krátká detektivka, která neurazí a příjemně se čte.

16.06.2014 3 z 5

M*A*S*H aneb Jak to bylo doopravdy M*A*S*H aneb Jak to bylo doopravdy Richard Hooker

Dobrá kniha plná humoru, jen občas se mi pletla jména postav.

21.05.2014 4 z 5

Město Ember Město Ember Jeanne DuPrau

Úžasný nápad a příjemné postavy, dobrá kniha, kterou doporučuji.

18.05.2014 5 z 5

Bílá je barva kouzel Bílá je barva kouzel Laurie Faria Stolarz

Příjemná, průměrná a oddechová kniha.

HODNOCENÍ SÉRIE: 62 %

06.05.2014 3 z 5

Modrá je barva nočních děsů Modrá je barva nočních děsů Laurie Faria Stolarz

Hezká oddychová kniha, plná překvapení. Moje hodnocení 3,5 hvězdy.

30.03.2014 3 z 5

Princezniny deníky Princezniny deníky Meg Cabot

Kniha pro dívky, určitě lepší než film, je psaná stylem deníku a moc se mi líbila, doporučuji.

15.03.2014 4 z 5

Originální upíří deníky Originální upíří deníky Hrabě Dracula

Vtipné pro milovníky upírů jako ušité, jediné co mi na knize vadilo, bylo mnoho německých výrazů, kterým jsem nerozuměla.

04.03.2014 3 z 5

Dracula Dracula Bram Stoker

Úžasné, promyšlené a nadčasové dílo.

03.03.2014 5 z 5

Biblio Vampiro Biblio Vampiro Robert Curran

Pro milovníky upírů ideální.

20.01.2014 3 z 5

Stmívání: grafický román. Díl 1 Stmívání: grafický román. Díl 1 Stephenie Meyer

Nádherné ilustrace, dokonalé pro fanoušky Twilight.

20.01.2014 5 z 5

Sága Stmívání: oficiální ilustrovaný průvodce Sága Stmívání: oficiální ilustrovaný průvodce Stephenie Meyer

Úžasné pro fanoušky Twilight sagy.

20.01.2014 5 z 5

Vampýrská akademie Vampýrská akademie Richelle Mead

Kniha je napínavá, nepředvídatelná a zamilovala jsem si názory a reakce hlavní hrdinky, která se opravdu s ničím nepáře.

23.12.2013 4 z 5

Morová rána Morová rána Margit Sandemo

Co na to říct, těšila jsem se ale kniha nesplnila mé očekávání. Děj byl nudný, nicméně alespoň styl psaní byl přijatelný. Mé mamince se ale série líbila, takže asi záleží na rozpoložení a vkusu čtenáře.

10.12.2013 2 z 5

Vstříc temnotě Vstříc temnotě Lisa McMann

První kniha byla lepší ale ani tato nebyla špatná, jdu na další díl.

26.11.2013 3 z 5