Vlocka komentáře u knih
Dobrá knížka, jen teda co jí asi nezapomenu (nebo spíš celé téhle sérii) - není to věcí děje, ale překladu. Pravopisné chyby, překlepy a HLAVNĚ - v jedné knize se píše o svatozáři, v druhém to pro změnu není svatozář, ale aureola. A je toho mnohem víc. Co se děje týče, kniha je super, hodně erotická, na odreagování. A kdyby obálky knih byly jiné, taky by mi to nevadilo :) změnit obal, překlad (takže asi rovnou celé nakladatelství) a bylo by to super!
Tak tahle kniha mě hrozně bavila, byla zase něco úplně jiného než jsem četla. Bohužel, do druhého dílu už mi nešlo se začíst!
Některé fejetony jsou lepší, některé horší, u některých jsem se zasmála, některé mi zase neříkaly vůbec nic, ale celkově se mi Brusinky moc líbily. Jsem zvědavá na Borůvky :)
Tahle kniha byla podobně jako její název - podivuhodná :) ale rozhodně se mi líbila :)
Tak takhle knížka mě vyloženě překvapovala a to celkem pravidelně. Nemůžu říct, že to byla skvělá knížka, ale číst se to dalo a děj byl zajímavý, ikdyž kolikrát přehnaný. Líbilo se mi, jak se hlavní postava Síta vracela do minulosti, vzpomínala a přitom jste téměř zapoměli na děj :) Kniha dobrá, ale jestli stojí za přečtení dalších dílů z téhle série, to nevím.
Typický styl psaní románu Urbaníkové:) spokojenost, jedna z jejích nejlepších knížek.
Krásná kniha, celou dobu jsem netušila, jak to celé skončí. Můžu doporučit :)
SUPER! Asi je to typ knih, které jsou přesně pro mě:) V první půlce se sice nic moc nedělo, skoro žádná akce - pro ty, co si na akci potrpí, bude tato kniha nic moc, ale já na ty akčňárny moc nejsem, takže se mi první půlka knihy četla dobře tak jako tak a hezky to čtení plynulo:) No ale druhá půka? To bylo ale teprve něco. Nečekaný zvrat a pak najednou další a další a zároveň se prolínali zajímavé části z Georgiiné minulosti. Nestačila jsem se divit :) Za mě 5 hvězdiček. Není to kniha pro náročné, ani s žádnou hloubkou, ale tohle je to, co se mi líbí. Těším se na další díly, ikdyž se bojím, jak dopadne Georgiin vztah se Sethem:)
Čas ani myš nezastaví je jedna z těch zajímavých knížek. V "dospěláckém" ději tu vystupují zvířata. Pamatuji si, jak mi v knihovně tuto knihu nechtěli půjčit, protože mě ještě kvůli věku měli vedenou pod dětským oddělením :) První díl byl z celé série nejlepší, ale ostatní nejsou za prvním dílem vůbec daleko:) Rozhodně můžu doporučit, pokud chcete něco lehce originálního:)
Tak tahle kniha mě vyloženě nadchla! Lehce se četla, příběh mě taky chytl, nic složitého, prostě super :)
Kniha mi doma dlouho ležela než jsem si ji přečetla a po přečtení jsem zklamaná rozhodně nebyla:) Skvělé oddychové povídky! :)
Tuhle knihu jsem četla už dávno a dokonce dvakrát a pamatuji si ji dodnes. Krásně se četla, měla zajímavou zápletku a byla hrozně dojemná. Určitě stojí za přečtení! :)
Hrozně se mi líbí styl, jakým Urbaníková píše. Ani tahle knížka nezklamala. Snad brzo vyjde další :)
Četla jsem všechny díly téhle série, kniha mě bavila, takové lehké čtení, ale konec mě zklamal, byl takový otevřený, a ne zrovna pozitivní, takže doufám, že bude další pokračování :)
Kniha se mi líbila, ikdyž střídání postav podle kapitol se mi normálně nelíbí, tohle bylo pěkné.