vodopad152 vodopad152 komentáře u knih

Poslední začátek Poslední začátek Lauren James

Kniha byla dobrá. Spisovatelka to moc dobře vysvětlila, ale čekala bych uzavřenější konec a trošku mě zklamalo že z Clove udělala lesbu (nemám nic proti homosexuálům). Podle mě to nebylo potřeba a připadalo mi divné že z tak známého zamilované páru je jejich dcera lesba, prostě jsem měla pocit že by tam lépe zapadlo kdyby si našla kluka.

05.09.2017 4 z 5

Vražedná pomsta Vražedná pomsta Suzanne Collins

Kniha mě ze začátku hrozně nebavila. Tři hvězdičky dávám hlavně kvůli poslední 100 stránkám, které stály za to.

18.07.2017 3 z 5

Dcera Dcera Kiera Cass

Kniha se mi moc líbila, ale hlavní hrdinka Eadlyn mi nebyla příjemná, tudíž jsem měla problém se do knihy vžít. Ale oceňuji že si Kiera troufla na to napsat Selekci z druhé strany. Konec byl naprosto úžásný.

04.07.2017 4 z 5

Obléhání Macindawu Obléhání Macindawu John Flanagan

Kniha byla úžasná. Trošku jsem se bála o čem bude, ale rozhodně mě nezklamala.

07.06.2017 5 z 5

Vánoční zázrak Vánoční zázrak Jay Asher

Kniha byla dobrá, ale připadala mi hrozně naivní. Ale jinak to bylo moc hezky napsané a děj pěkně plynul.

28.02.2017 4 z 5

Zlý začátek Zlý začátek Daniel Handler

Kniha byla velmi dobrá, ale někdy mi připadalo jako by si autor myslel, že jsme úplně blbí, ale možná je to styl psaní. Ale bylo to dobré.

26.01.2017 4 z 5

První konec První konec Lauren James

Kniha byla naprosto úžasná. Jak obálka, tak děj. Hrozně moc se těším na druhý díl. Doufám, že vyjde už brzo. Prostě naprostá bomba.

21.01.2017 5 z 5

Výkupné za Eraka Výkupné za Eraka John Flanagan

Kniha byla prostě úžasná jako všechny. Kamarádka a moje sestra mi říkaly, že je tam nudná část, ale popravdě já jsem tam žádnou nenašla. Děj mě naprosto vtáhnul a byla jsem napjatá jak tětiva na Willově luku.

12.01.2017 5 z 5

Dárce Dárce Lois Lowry

Kniha byla dobrá, ale čekala jsem od ni víc. Viděla jsem film a jelikož ten byl hodně dobrý. Chtěla jsem aby byla kniha ještě lepší, ale bohužel nebyla, ale to neznamená, že by byla špatná, ale čekala jsem od ní víc.

05.01.2017 3 z 5

Eleanor a Park Eleanor a Park Rainbow Rowell

Kniha byla........ prostě úžasná. Vůbec nevím co k tomu říct. Od začátku knihy jsem si promýšlela co napíšu a teď jsem to dočetla a nevím vůbec nic. Bylo vážně super. Kniha měla spád a přiměřenou rychlost příběhu. Trošku mi tam vadila sprostá slova, ale chápu to navodilo to tu pravou atmosféru. Park byl vždy úžasný a Eleanor jsem občas nechápala, ale oba byli dobří hlavní hrdinové. No prostě Wooow!!!!

02.01.2017 5 z 5

Sněží, sněží... Sněží, sněží... Lauren Myracle

Kniha byla velmi dobrá. Vlastně nevím jaký příběh byl nejhezčí, všechny byly moc krásné, ale nejlépe se mi četla povídka od Johna Greena. Příběhy byly plné lásky a sněhu. Byla to pěkná vánoční oddechovka.

30.12.2016 5 z 5

Tančit ke hvězdám Tančit ke hvězdám Sarah Rubin

Kniha nebyla špatná, ale byla pro mladší než jsem já. Byla trochu naivní a bylo tam moc dobrých splněných přání. Takové pěkné dětské počtení.

27.12.2016 3 z 5

Polibek pro Annu Polibek pro Annu Stephanie Perkins

Kniha byla opravdu hodně naivní, ale svým způsobem to je sen každé holky, takže to něco do sebe mělo. Hodnotím to dobře, ale pár věcí bych tam upravila.

02.12.2016 3 z 5

Plavba Jitřního poutníka Plavba Jitřního poutníka C. S. Lewis (p)

Kniha byla pěkně napsaná jako všechny, ale musím uznat, že tato série je snad jediná u které je film lepší než knížka. Ale stejně jsem si to ráda přečetla.

28.11.2016 3 z 5

Terezínské ghetto: tajemný vlak do neznáma Terezínské ghetto: tajemný vlak do neznáma Veronika Válková

Z knihy jsem měla trošku obavy a bála jsem se, že to bude morbidní, ale byla jsem velmi mile překvapena zhtla jsem tuto knihu za dva dny. Měla jsem tuto knihu za povinnou četbu a další díly už si určitě přečtu sama od sebe :D

19.11.2016 4 z 5

Březen Březen Gabrielle Lord

Kniha byla dobrá, ale připadala mi trochu uspěchaná, ale mám tuhle sérii ráda a jsem hrozně zvědavá jak to dopadne. Některé věci mi přišly nedodělané, ale jinak to bylo moc dobré.

17.11.2016 4 z 5

Třída A Třída A Robert Muchamore

Kniha byla úžasná. Velmi mě bavilo prozkoumat další zločinecké území. Sice mi připadá trošku ulítlé že se tam ocumlávají když je jim teprve třináct, ale no co, dá se to přejít. Navíc mi taky ten hrdina připadá starší než je napsáno v knížce, ale to se stává v knihách celkem často, že je buď moc dospělý nebo zas moc nevyspělý. Ale celkově ta kniha byla moc dobrá.

17.11.2016 4 z 5

Labyrint: Útěk Labyrint: Útěk James Dashner

Kniha byla nádherná. Děj byl velmi poutavý. Moc jsem si oblíbila Thomase a Newtona. Byli prostě úžasní. Trošku se bojím dalšího dílu, ale určitě si ho přečtu.

18.10.2016 5 z 5

Únor Únor Gabrielle Lord

Kniha byla super. Pravda je že se mi líbila více než první díl. Vůbec jsem nevěděla co si myslet o té holce, ale teď už asi vím.

30.09.2016 4 z 5

Jestli zůstanu Jestli zůstanu Gayle Forman

Kniha se mi líbila i když jsem už před tím viděla film. Byla to dojemná kniha. Asi popravdě nemám co vytknout.

29.09.2016 4 z 5