Wamann komentáře u knih
Pro mne nejlepší díl, ze všech pěti, nechybí zde akce a dobrodružství. Pořád se tu něco děje, děj neustává, po výborném Hyperionu a Pádu Hyperionu další skvělá kniha, která osvětlí některé nezodpovězené otázky z předchozích dílů. Mohu jen doporučit
Krásná dětská encyklopedie, jsou zde popsány dějiny lidstva, významné osobnosti a události ve formě čtivé pro děti. Doporučuji
Moje první encyklopedie, četl jsem ji hodněkrát, krásná dětská kniha, poutavé čtení, najdete te tam spousty krásně a jednoduše popsaných věcí, hodí se i teď.
Pro mne jako malého fotbalistu kniha číslo jedna mého mládí
Moje první kniha od tohoto autora, krásně popsaný lidský příběh (život), ne vždy je vše jednoduché je třeba si projít zkouškami, když člověk něco chce, nic nepřijde samo, přečtěte si, duše člověka je tady, aby se něco naučila.
Nádherná trilogie, skvělý nápad kombinovat Husity s fantasy, tato kniha to vše uzavírá,
Krásné vyprávění o době Husitské nejen v Praze s příměsí fantasy, super
Výborné čtení, žádné dlouhé pasáže bez děje, hrozně Vás to vtáhne.
Moje první kniha od tohoto autora, výborné čtení, zajímavý námět, střetu neznámého světa s Řimskou legií.
Výborná kniha, škoda že nevyšla pokračování, Rekordy Země 2 - Živá příroda, Rekordy Země 3 - Člověk a společnost,