wendulka321 komentáře u knih
Co k tomu říct, film znám nazpaměť a tak jsem si chtěla přečíst i předlohu. A jako bonus splnit i jedno z témat čtenářské výzvy.
Přesně takovou pohodovou knihu to chtělo.Jak to vypadalo na takovou tu lacinou eroťárnu tak se z toho vyklubal hezký příběh.
Čtivé,zhltla jsem ji za dva dny, střídání přítomnosti s minulostí bylo super. Napětí až až co se stane a jak to nakonec dopadne...
(SPOILER) Čekala jsem takovou tu klasiku uf můj život je v troskách tak odjedu a dám se do kupy případně potkám toho pravého pana božského, který mi z těch trablů pomůže a bude láska jak trám. O to víc jsem byla mile překvapená že to tak úplně nebylo. Určitě si přečtu i další díl.
(SPOILER) Poslouchala jsem ve formě audioknihy.Byla to moje první kniha od autora a musím říct že jsem se s výběrem nesekla. Byla skvělá,příběh krásně odsýpal žádná nuda, žádné hluché místo. Martin Stránský byl jako vždy skvělý interpret. A i když to byla kniha o vraždách tak jsem se i zasmála asi nejvíc mě pobavila interpretace jízdy autem po nerovném povrchu to bylo super. Vřele doporučuji všem.
Příběh o tom jak jedna blbá "legrace" skončila dlouhým vězením mladé maminky. A jak pak musela pomaličku získávat zpět přízeň své malé dcerky. Silný krásně napsaný příběh.
Tak další případ inspektorky je za mnou. A jo dobře se to četlo, i Lottie byla snesitelnější než jindy.
Přiznám se že mě tahle kniha primárně zaujala vzhledem a názvem. Ale musím říct že to byl skvělý příběh. Rozhodně stojí za přečtení. I slza ukápla
Byla fajn, i když mě ta holka chvilkama strašně vytáčela tal i tak jsem si to čtení moc užila. I když za mě zůstává mou srdcovkou zůstává Kulti ten se mi líbil ze všech nejvíc.
Doposlechnuto! Dlouho jsem se této knížce vyhýbala, protože jak má něco obrovský úspěch a obrovskou reklamu která na člověka leze odevšad tak tak trochu ztrácím zájem, ale v tomhle případě jsem udělala moc dobře že jsem to zkusila. Bylo to nádherné.
Víc k tomu nemám co říct. Moc a moc se mi to líbilo.
A jako příjemný bonus byl pro mě byl jeden z mých nejoblíbenějších českých herců Ivan Trojan který ji bravurně namluvil.
Napínavé od začátku do konce.Kapitoly hezky ubíhaly, čtvivě napsané, psychopat byl opravdu ukázkový.
Tak tahle se mi moc líbila.
Několikrát jsem se od srdce zasmála a několikrát jsem si i pěkně poplakala.
(SPOILER) Poslouchala jsem ve formě audioknihy a opět skvělý zážitek. I když těch konspirací a politických her bylo tentokrát trochu moc. A i když se mi potvrdily některé věci které jsem si myslela... Myslím že si ještě se subjektem 037 užijeme své.
(SPOILER) POZOR SPOILER!
Začnu tím jediným pozitivním a to byli interpreti ti mě bavili hodně.
Samotný příběh už tolik ne, jako proč se hlavní hrdinka jede setkat sama na most bez signálu kde nikdo nejezdí s byť údajným vrahem své sestry? Její myšlenkové pochody, sny, a neustálé omílání kolik její sestře na útěku zbývalo benzínu proboha jestli tohle mělo zvýšit napětí... A to mám ráda příběhy , které se odehrávají na opuštěných místech s omezeným počtem lidí a třeba i za sněhové bouře viz autorova kniha Není úniku která byla skvělá. Tohle nebylo dobrý ani trochu.
(SPOILER) Za mě super, náš hlavní hrdina se sice pořád pere a dostává slušné nakládačky, ale aspoň už tak nechlastá.
Tak tohle je druhý případ kdy se mi líbí stejně film i kniha. Bylo to sice náročné čtení ale stalo to za to. Jak film tak kniha mě stály slzy ale nelituji ani jedné. Rozhodně mohu obojí doporučit.