witchersbitch | Komentáře u knih | Databáze knih

witchersbitch witchersbitch komentáře u knih

Horečka Dananů Horečka Dananů Karen Marie Moning

takže napínavé jak kšandy! a závěr? sakra!!! dala jsem se do čtení dalšího dílu v aj (no chápu, ale stojí to s mojí znalostí aj za prd) - spoiler: Barrons ji z toho vyseká ;-) a jak :-D

tak jsem dočetla zbývající dvě knihy v aj. Je škoda že je nevydají, jsou ještě lepší. příběh se mi moc líbil, napínavé, hodně děje, rozuzlení všeho, žádná šedá místa..

08.11.2016 4 z 5

Meč osudu Meč osudu Andrzej Sapkowski

co dodat - počet hvězdiček mi nestačí..

07.11.2016 5 z 5

Poslední přání Poslední přání Andrzej Sapkowski

pořád ještě jsem nečetla nic lepšího...

07.11.2016 5 z 5

Polibek šarlatu Polibek šarlatu Lara Adrian (p)

Je to lepsi nez prvni dil, ale bohuzel ne pro me.. prilis najivni a bez deje, predvidatelne a obcas na hlavu padle.. timto se s touto serii loucim..

13.05.2018 3 z 5

Králové bourbonu Králové bourbonu J. R. Ward (p)

Cekala jsem romantiku, ale tohle mi dostalo, protoze vedle meho ocekavani jsem dostala pridavkem silnou zapletku a ne jen jednu..a to pockejte na dalsi dil!

14.01.2018 5 z 5

Andělský podíl Andělský podíl J. R. Ward (p)

Nechapu slabsi hodnoceni, za me je to skvele.. precteno za dva dni, nemuzu se dockat pokracovani!

14.01.2018 5 z 5

Dlouhé ticho Dlouhé ticho Patricia Briggs

parádní, bylo tam hodně adama, takže mi to bavilo :-) a praha k tomu!

18.09.2017 5 z 5

Jeruzalémský masakr motorovou pilou Jeruzalémský masakr motorovou pilou Ondřej Neff

tak tohle bylo neskutečné! :-D asi zatím nejlepší díl co jsem četla

07.07.2017 5 z 5

Mrazivé kousnutí Mrazivé kousnutí Chloe Neill

pro mě tohle už opravdu nebylo.. nedočetla.. teda přeskočila prostředních 200 stránek :-)

04.03.2017 2 z 5

Dvojí kousnutí Dvojí kousnutí Chloe Neill

řekla bych, že se to postupně zlepšuje :-)

28.02.2017 4 z 5

Kousnutí páteční noci Kousnutí páteční noci Chloe Neill

tak tohle už bylo lepší.. Jsem zvědavá jak se to vyvine, takže pokračuji dalším dílem..

25.02.2017 4 z 5

Holky někdy koušou Holky někdy koušou Chloe Neill

mám ráda jednoduché fantasy, klidně trochu naivní..ale tohle bylo moc jednoduché i na mě.. Je to ovšem začátek příběhu, takže dávám šanci druhému dílu. Třeba to autorka trochu rozjede ;-)

24.02.2017 3 z 5

Věčný polibek temnot Věčný polibek temnot Jeaniene Frost

mně se to prostě líbilo :-) ačkoli u nočních lovců mi přibývající díly připadaly slabší, tady je vidět, že autorce začátky příběhů hrdinů prostě jdou.. Jsem zvědavá na další!

19.02.2017 5 z 5

První rudá kapka První rudá kapka Jeaniene Frost

dočetla jsem serii noční lovci a do téhle knihy se mi moc nechtělo. Hrdiny jsem znala z předchozích knih a nijak mi nelákalo se s nimi blíže seznámit. O to více bylo mé překvapení jak mi děj vtáhl a nemohla jsem se odtrhnout.. napínavé, vtipné, no a samozřejmě zase ta "romantika" no.. :-)

17.02.2017 5 z 5

Tetovaný Tetovaný Peter V. Brett

líbila se mi myšlenka, příběh i prostředí a těšila se kdy se osudy hlavních hrdinů propojí.. bohužel podrobné popisy dětství postav mi nevyhovovaly a kniha na mě působila zdlouhavým dojmem.. sérii jsem bohužel nedočetla právě z tohoto důvodu.. ty knihy by stačily být poloviční..

08.02.2017 4 z 5

Mrtví do soumraku Mrtví do soumraku Charlaine Harris

bohužel nedočteno...

08.02.2017 2 z 5

Krevní pouto Krevní pouto Patricia Briggs

napínavé, pěkně napsané, líbilo se mi víc než předchozí díl - těším se na další!

29.12.2016 5 z 5

Smrtící žár Smrtící žár Patricia Briggs

Taková milá knížka - kladní hrdinové jsou dobří, darebáci zlí, příběh malinko napne a skončí tak jak má. Další díly uvítám, je to opravdu odpočinkové čtení..

19.12.2016 4 z 5

Pistolník Pistolník Stephen King

Nebýt závěrečného rozhovoru Pistolníka s mužem v černém, asi bych Kinga odložila. Takhle ale mám v plánu pokračovat v jeho knihách, ačkoli zatím ukládám na později..

19.12.2016 4 z 5

Osm černých koní Osm černých koní Ed McBain

tuhle knihu mám ráda, ale když jsem ji četla po letech znovu, zjistila jsem že mi tam chybí víc akce :-)

10.11.2016 2 z 5