witchersbitch komentáře u knih
takže napínavé jak kšandy! a závěr? sakra!!! dala jsem se do čtení dalšího dílu v aj (no chápu, ale stojí to s mojí znalostí aj za prd) - spoiler: Barrons ji z toho vyseká ;-) a jak :-D
tak jsem dočetla zbývající dvě knihy v aj. Je škoda že je nevydají, jsou ještě lepší. příběh se mi moc líbil, napínavé, hodně děje, rozuzlení všeho, žádná šedá místa..
Je to lepsi nez prvni dil, ale bohuzel ne pro me.. prilis najivni a bez deje, predvidatelne a obcas na hlavu padle.. timto se s touto serii loucim..
Cekala jsem romantiku, ale tohle mi dostalo, protoze vedle meho ocekavani jsem dostala pridavkem silnou zapletku a ne jen jednu..a to pockejte na dalsi dil!
Nechapu slabsi hodnoceni, za me je to skvele.. precteno za dva dni, nemuzu se dockat pokracovani!
parádní, bylo tam hodně adama, takže mi to bavilo :-) a praha k tomu!
tak tohle bylo neskutečné! :-D asi zatím nejlepší díl co jsem četla
pro mě tohle už opravdu nebylo.. nedočetla.. teda přeskočila prostředních 200 stránek :-)
tak tohle už bylo lepší.. Jsem zvědavá jak se to vyvine, takže pokračuji dalším dílem..
mám ráda jednoduché fantasy, klidně trochu naivní..ale tohle bylo moc jednoduché i na mě.. Je to ovšem začátek příběhu, takže dávám šanci druhému dílu. Třeba to autorka trochu rozjede ;-)
mně se to prostě líbilo :-) ačkoli u nočních lovců mi přibývající díly připadaly slabší, tady je vidět, že autorce začátky příběhů hrdinů prostě jdou.. Jsem zvědavá na další!
dočetla jsem serii noční lovci a do téhle knihy se mi moc nechtělo. Hrdiny jsem znala z předchozích knih a nijak mi nelákalo se s nimi blíže seznámit. O to více bylo mé překvapení jak mi děj vtáhl a nemohla jsem se odtrhnout.. napínavé, vtipné, no a samozřejmě zase ta "romantika" no.. :-)
líbila se mi myšlenka, příběh i prostředí a těšila se kdy se osudy hlavních hrdinů propojí.. bohužel podrobné popisy dětství postav mi nevyhovovaly a kniha na mě působila zdlouhavým dojmem.. sérii jsem bohužel nedočetla právě z tohoto důvodu.. ty knihy by stačily být poloviční..
napínavé, pěkně napsané, líbilo se mi víc než předchozí díl - těším se na další!
Taková milá knížka - kladní hrdinové jsou dobří, darebáci zlí, příběh malinko napne a skončí tak jak má. Další díly uvítám, je to opravdu odpočinkové čtení..
Nebýt závěrečného rozhovoru Pistolníka s mužem v černém, asi bych Kinga odložila. Takhle ale mám v plánu pokračovat v jeho knihách, ačkoli zatím ukládám na později..
tuhle knihu mám ráda, ale když jsem ji četla po letech znovu, zjistila jsem že mi tam chybí víc akce :-)