Xima-85 komentáře u knih
Jsem už dávno dospělá a miluju fantasy. Mám oblíbených plno knížek, které tu jsou jako knížky pro děti a mládež. Tahle zařazení odpovídá víc než jiné. Krutý princ mě bavil, ale ten styl psaní mi přišel opravdu spíš pro mladší. Zbytečné vysvětlování, popisování.... ALE....rozhodně plno překvapení a zvratů. Jdu hned na další díl ;-D
Tak dočteno....... za mě naprostá spokojenost, ostatně skoro jako u všech ostatních sérií a knížek od J.L.A.
Určitě ale doporučuji přečíst nejdřív sérii Dark Elements. Knížka se odehrává půl roku po Layle a Rothovi a i když je to příběh o Zeynovi, tak se to částečně prolíná. Moc se těším na pokračování ;-)
Miluju obě série s Poppy a Castteelem i Seru a Šeda. Všechny knížky jsem zhltla skoro na první dobrou, tady mě to moc nešlo. Části byly napínavé, ale většina mě vyloženě nebavila. Z větší části to byly jen úvahy proč a jak a co kdyby...... Byla to jedna z mála knih, kterou jsem louskala měsíc.
To byla jízda..... přidávám se ke komentářům tady - pokud nemáte čas knížku zhltnout v co nejkratším čase, tak ji ani nezačínejte. Musím přiznat, že v takových 3/4 už jsem si sama pro sebe stěžovala, že je dlouhá, ale nebyla tam ani nejmenší část, která by byla zbytečná. A ten konec.....
Teď jen vydržet do dalšího dílu.
Já jsem nadšená. Celou sérii miluju. Chtěla jsem si před dalším dílem všechny díly znovu osvěžit, tak je to pro mě náhrada za první díl z pohledu Case. Plno věcí jsem zapomněla, "viděla" z druhého pohledu. Navíc se minulost prolíná s přítomností, a ten konec..... potřebuji co nejdřív další díl.
Tak přečteno. Po sériích Z krve a popela a Žár těla a ohně jsem se s autorkou ještě nechtěla rozloučit, a tak jsem sáhla po další fantasy, i když už ve věkové kategorii daaaavno nejsem. Je to příběh puberťačky, tak není možné čekat nic vyloženě oduševnělého.
Já jsem spokojená, akce , laska, lehčí erotično ,navíc za me nečekaný konec tohoto dílu......Obě knížky jsem přečetla za pár dní a nemůžu se dočkat nového dílu, který za měsíc vychází.
Mrzí mě, že se k nám nedostaly další knížky autorky. Koukala jsem na její oficiální web a je tam přes 70 knížek a další fantasy série. Hned bych si je přečetla. Třeba jednou..
Pár dílů ze série Romantických útěků už přečtených mám. Bavily mě, krajina popsaná tak ,že jsem ji před sebou viděla, i ten příběh dvou byl něčím zajímavý, ale přijde mi,že tady je popsaný jen běžný den, co a jak kdo dělal. Až na pár stránek, kdy Sofie utekla do NY a když se dala s Toddem dohromady, mě to nebavilo. Nakonec odkládám nedočtené.
(SPOILER) Opět perfektní, napnutá do poslední chvíle a vraha jsem vůbec neodhadla.
Po určité době jsem se trochu ztrácela v postavách a některé části byly zdlouhavé. Skoro 1000 stran mě přišlo zbytečně dlouhých.
Moc mě baví vyvíjející se vztah mezi Cormoranem a Robin, ale něco mi říká, že nová pomoc do detektivní kanceláře do toho trochu hodí vidle. Uvidíme. Moc se těším na další díl.