ydnac komentáře u knih
Neumíte vařit ? Tahle kuchařka vás to nenaučí, ale až budete něco umět najdete v ní plno dobrých receptů :-)
Dobrá kniha plná Pilates :-) Pokud nechcete cvičit všechny cviky, určitě si vyberete takové, co vám budou vyhovovat :-)jako já.
Obdivuji každého kdo dokáže napsat knihu a děkuji autorovi, že mi dal příležitost přečíst jeho prvotinu. Musím říct, že mi v knize hodně chyběla přímá řeč (neříkám, že nebyla jen bych jí dala více) , příběh byl převážně rozvleklý popis různých krajin a souhlasím s Nikidree, kukuřice bylo až až...Také některé věci mi nepřišly, že by do sebe zapadaly např. Jon byl vykreslen jako neporazitelný bojovník, který jel vždy v bitvě napřed a "rozsekal" protivníky než ostatní dorazili a pak ho u vody drapla 3 člená hlídka? Hodně se také měnily pocity hlavních hrdinů : nejdříve, že už to vzdají, jsou na pokraji sil a za chvíli si vzpomněli na svoji lásku a ta jim dala sílu dál bojovat? Jinak s tou láskou to bylo taky takové "rychlé". Autor také pořád dokola opakoval co bylo zřejmé a někdy i nepodstatné. Také se mohl více pověnovat lince Ságů - víme jen, že přišli, obsadili a jsou zalezlí v chrámu a chtějí kámen na chrámy. Také temnota která ovládá občas Jona ? Na straně druhé musím vyzdvihnout, že přes všechny moje připomínky se mi kniha četla dobře - rychle takže potenciál to určitě má, dlouhé popisy mě vlastně na začátku držely v takovém jako napětí jak to bude pokračovat a jak to celé dopadne, mě také zajímalo.
Další díl si určitě přečtu a budu zvědavá na autorův další postup :-) jak v ději tak ve stylu psaní :-)
Další krásná kniha, kde najdete plno zajímavých věcí. Mně se nejvíce líbily katastrofy :-)
Zajímavá, hezky zpracovaná poučná kniha :-)
Jsou situace, kdy člověk potřebuje znát určitá pravidla a v této knize si je osvěží a určitě narazí i na spousty dalších, na která by ani nevzpomněl :-)
Lehké, oddechové čtení :-) o upírech, démonech, svádění.... :-)
Lehké, oddechové čtení :-) o upírech, démonech, svádění.... :-)
Tento špalíček mám doma již několik let a pokaždé, když mě napadlo se do nej podívat našla jsem nějaký vtip:-) Opravdu :) Když jsem jí četla poprvé, četla jsem vždycky tak dlouho, dokud jsem neměla záchvat smíchu a tím jsem našla super vtip :-)
Zajímavá knížka :-) o jménech :-) Některým je věnováno jen pár řádků (jako mému:-) a jiným několik stran. Některá mají původ v hebrejštině , latině, jména keltského původu...Hodně lidí si tam své jméno určitě najde :-)
Krásný dívčí román , který byl pro mě v mých náctiletých dobách jedním z nejhezčích co jsem četla :-) Vzal mě za srdíčko a moc ráda na něj vzpomínám.
Nádherná kniha, která potěší všechny, kteří rádi malují a ti kteří začínají v ní určitě najdou inspiraci. Opravdu moc krásně prezentováno :-) Já nejradši maluji obličeje, ale podle této knihy jsem zkoušela i krajinky a řekla bych, že se zdařilo :-)
Tuto knihu s citáty jsem dostala k 18.narozeninám od maminky, takže má pro mě velkou osobní hodnotu, nicméně citáty jsou v ní velmi hezké a vždy když je čtu, vzpomenu si na ní :-)
Pár hezkých citátů :-)
"Není pravda, že máme málo času, avšak pravda je, že ho hodně promarníme."