yloveiou yloveiou komentáře u knih

Zatmění Zatmění Stephenie Meyer

opět jako předchozí díly,čtivá kniha po odborné stránce mi chybí kvalita.
Film mne ale nadchl zatím nejlepší natočený ze ságy.

Stmívání Stmívání Stephenie Meyer

Občas si ráda přečtu takovou knihu.Podle mne je spíše na odlhečení-snadné a lehké čtení,které shltnete za den.
Podle mě jí hodně uškodila kvalita překladu,chtěla bych si přečíst originál,abych věděla kde je chyba.
Jazykově a po odborné stránce nijak kvalitní.

30.11.-0001 3 z 5

Sebastián mezi lidmi Sebastián mezi lidmi Cécile Aubry (p)

Ještě hezčí než první kniha!

30.11.-0001 4 z 5

Bella a Sebastián: Tajný dokument Bella a Sebastián: Tajný dokument Cécile Aubry (p)

Velmi zvláštně napsané,opravdu s emi kniha líbila až po druhém přečtení,jinak pro děti doporučuji:-)

Děti z Bullerbynu Děti z Bullerbynu Astrid Lindgren

krásná kniha z dětství, není zas tak jednoduchá na čtení, ale krásné ilustrace a příběh.

30.11.-0001 4 z 5

Nezlomná: Hraběnka, která se postavila nacistům ve Velké pardubické, nejnebezpečnějším dostihu na světě Nezlomná: Hraběnka, která se postavila nacistům ve Velké pardubické, nejnebezpečnějším dostihu na světě Richard Askwith

Moc nemusím životopisy, ale tohle je úžasné dílo a ještě více obdivuhodné je,že tonpsal zahraniční autor.Velice čtivé, doporučuji každému.Pan spisovatel je veliký sympaťák a na můj email dokonce česky odepsal.

20.09.2020 5 z 5

Inheritance Inheritance Christopher Paolini

Pro mě osobně krásná kniha.Změna Eragona od prvního dílu až sem je neuvěřitelná a šla postupně všemi díly aniž by si to člověk uvědomil. Není co vytknout ani závěr,který se mnohým nezdá,jen proto, že tam není žádná akce nebo bitva.

03.01.2015 5 z 5

Metro 2034 Metro 2034 Dmitry Glukhovsky

Souhlasím s většinou předchozí kniha lepší, ale nikoho neodrazuji.

14.09.2013 4 z 5

Padesát odstínů temnoty Padesát odstínů temnoty E. L. James (p)

Stejně jako v prvním díle...sex,sex a jen sex. Až to člověka s alespoň trochou inteligence musí začít nudit. Více zápletky a méně sexu,abych se aspoň jednu kapitolu mohla těšit na něco neobvyklého. Hodnotit kvalitu jazyka apod. myslím nemá u takové knihy ani smysl.

17.08.2013 1 z 5

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Příjemná kniha jako oddechovka, při níž myslíte na různé věci :)

05.03.2013 3 z 5

Kočka, která znala Shakespeara Kočka, která znala Shakespeara Lilian Jackson Braun

Již si přesně nepamatuji detaily,ale kniha hezká.

Chrám Matky Boží v Paříži Chrám Matky Boží v Paříži Victor Hugo

Celkem těžké na čtení, smutné,ale rozhodně si to nenechte ujít.

Nový měsíc Nový měsíc Stephenie Meyer

Stejně jako u prvního dílu,oddychová kniha-čtivá po odborné stránce bída.
Film byl nejhorší ze zatím těch třech natočených-Nuda

Vyzvědač Vyzvědač James Fenimore Cooper

Právě čtu a není vůbec špatná,není to sice Cooperův vrchol,ale příjemné čtení:-)

Lučištník Lučištník Bernard Cornwell

Výborná trilogie