Yogini komentáře u knih
Po Než jsem tě poznala a Dívka již jsi tu zanechal jsem sáhla po 3. knize od této autorky. Na mě už příliš sladké, zavání to silně červenou knihovnou, příběh Jennifer rozhodně zajímavější než ten Ellie....každopádně dobré oddychové čtení pro romantické duše :)
Knihu jsem právě dočetla, prvních 100 stran bylo pro mne trochu utrpením a pohrávala jsem si s myšlenkou knihu odložit. Postupem jsem ale knihu začala hltat, za mne rozhodně lepší než Mráz, konec mne nutí přečíst i 3. díl. Ubírám hvězdu za zbytečně zdlouhavé popisovaní dle mne nedůležitých věcí, příběh by se vešel krásně do méně stran.
Pro mne top dílo od této dvojice, při rozuzlení jsem nevěřila, překvapilo mě to, ohromilo....Kepler=záruka dobré knihy!
Přemýšlela jsem mezi 3* a 4*, jako kdybych tuhle knihu četla jako první od Miniera, byla bych asi nadšená, ale jelikož jsem od něj četla vše a neubráním se srovnání, musím říct, že je to nejslabší kousek. Až posledních 100stran mě chytlo, jinak průměr. I tak se ale těším na další knihu :)
Jako WAU....ten konec? to rozuzlení? klobouk dolů před autorem a jeho poutavým vyprávěním. ubírám hvězdu za to, že jsem v pohodě usínala a nečetla nonstop.
Čekala jsem tolik, na kolik je kniha hodnocena, nebyl to pro mě Kepler, ani Minier....postavy mi přišly divné, nesympatické, místy zmatené, na druhou stranu prostředí Prahy bylo fajn, nebylo to příliš dlouhé, žádné natahování děje, takový trochu vyšší průměr, za mne to šlo :)