yonda komentáře u knih
Velmi dobrá pomůcka pro všechny, kdo chtějí s tímto sportem začít. Autorka umí navnadit!
Nebylo to špatné, nebylo to skvělé. Pravděpodobně na tuto knihu brzy zapomenu. Jinak mi bylo docela líto Jakea i Pipa.
Martin Váša je oblíbeným autorem mé dcery a nedivím se. Líbilo se mi s jakou lehkostí autor popisuje věci vážné, takové o kterých se moc nemluví a se kterými se málokdo chlubí. Dobré.
Na můj vkus dost masa, ale něco určitě vyzkouším.
Možná jsem nezvolila správné vydání, možná to chtělo jiný překlad...Prostě jsem čekala víc....Nemůžu si pomoct.
Příběh jakoby prvních 320 stran přešlapoval na místě. Teprve po jejich zdolání jsem se dokázala začíst a tak mohu dát alespoň ty dvě malé hvězdičky.
Pro ty, jenž se zajímají o tento typ fotografie je tato kniha přínosem. Pro ty které to nezajímá, je to alespoň pastva pro oko při jejím listování.
Byla jsem trochu skeptická k Sherlockovi z jiného pera, ale nakonec...dobrý. Pěkná svižná detektivka se spoustou faktů ze začátku 20. století, které jsem dosud neznala.
Pár receptů jistě vyzkouším. Knize by slušely lepší fotografie.
Už dlouho jsem se s knihou neprala tak dlouho. Květnatý popis kdejakého jevu mi nedokázal nahradit děj. Snad až posledních 20 stran fungovalo jako příběh. První epizody by se daly použít jako součást picí hry. Dejte si panáka, kdykoli narazíte na výraz ,,čubčí bohyně" a ,,lůno". Brzy budete na káry....
Určitě to není špatná kniha, ale mě prostě nezaujala. Přeci jen už je to staršího data.
Velká akce. Dočkala jsem se i světlého okamžiku ( neposkytnu spoiler). Konec zajímavý...
Všeobecně nemám ráda knihy z lékařského prostředí. Tady jsem nechápala, kam děj směřuje a co mám čekat. Odborné pasáže jsem se snažila vstřebat, ne vždy s úspěchem. Možná jen nejsem ta správná cílová skupina.
Tentokrát jsem hlavního hrdinu neměla ráda, ani co by se za nehet vešlo. Jinak dobře napsáno a z reálnosti až mrazí...
Tady obal předčil obsah. Několik knih o hygge už jsem četla a tady skoro nic nového. Fotky by si toto téma zasloužilo jistě kvalitnější. Dvě hvězdičky za ozřejmění jak se slovo hygge vlastně čte.
Tahle kniha mi přišla do ruky díky kamarádce a výzvě. No...a jsem tomu moc ráda. Nerada bych, aby mi unikll tak milý, vtipný a místy dojemný příběh.
Kniha pro mě byla příjemným překvapením. Zaujal mě námět i zpracování. Vhodné jako oddychovka a pro ty, co mají rádi (spoiler!) šťastné konce.
Milé čtení o starších časech. Ani já už jsem neznala některá slova (názvy nářadí apod.) Samozřejmě trochu poplatné době ve které kniha vznikla, ale i tak hezky psané příběhy s moc pěkným popisem okolní krajiny.
Příběh pokračuje. Napadá mě otázka byl šťastnější Ken Kaneki nebo Haise Sasaki?..