yonda

Kniha nenáročná,rychle přečtená,nicméně lecos jsem se z ní o Řecku dozvěděla/něco jsem snad ani nemusela/.

Temná kniha,jakou bych normálně nečetla.Konec alespoň pro mě překvapivý.

Povídky na takové to zábavné čtení,ale pěkně napsané a čtivé

Mangu jsem četla poprvé.Po pár stránkách si na to člověk zvykne. Na anime tohohto žánru bych asi neměla odvahu,ale manga se mi dost líbila.

Na knize je dobré,že vás ke klíčkování vůbec přivede. Víc informací jsem ale našla třeba na stránkách firem,jenž prodávají pomůcky na klíčkování potřebné.

Vcelku příjemná oddechovka .Jen už mám pocit ,že všechny hrdinky jsou podobného charakteru-nepořádné, nenápadně krásné,leč velmi šikovné a všemi milované.No,ale to mám za to,že čtu stále stejné knihy.

Čtení spíš pro holky.Trochu netrpělivosti jsem pociťovala u namlouvacích rituálů obou hlavních postav.Nakonec to ale /pozor spoiler/ všechno dobře dopadne.PS: Nějak víc mě začali zajímat rozvášnění Irové...

Četla jsem všechna tři volná pokračování. Hlavních postav je zde hned několik ,takže jsem měla šanci si i vybrat svou oblíbenou.

Po přečtení autořiny prvotiny ,jsem byla trochu zklamaná, ale úplně špatné to není.

Velice hezky napsaná kniha.Vtipná a hezky vypoentovaná. V tomto případě jsem dokázala prominout i nepochopitelnou /pro mě/ chaotičnost hlavní hrdinky.