Zama komentáře u knih
Koukala jsem na ní v knihkupectví asi měsíc. Nakonec jsem neodolala a koupila jsem si jí. :) Za mě nejlepší kniha jakou jsem kdy četla. ♥ Mohu jenom doporučit! :)
Colleen Hooverová je moje nejoblíbenější spisovatelka. Četla jsem od ní Bez naděje, Ztracená naděje, Život jedna báseň. A všechny knihy byli dokonalé! ♥ Přečtené během chviličky. Od jejích knih se nemůžu nikdy odtrhnout. Určitě doporučuji! ♥
Bohužel, moje první kniha kterou jsem musela odložit.
Knihu jsem přímo hltala. Koupila jsem si jí ještě na prvním stupni a pamatuji si jak jsem četla do 3:00 abych jí dočetla. Oči mne boleli, ale stejně jsem jí nakonec dočetla. Krásny příběh, napínavý. Prostě P E C K A! :)
Kniha divně psaná. Nemám ráda když je v knize obrázek. Mám ráda když je celá pokrytá slovy. Ale konec mě velice překvapil.
Na tuto knihu jsem čekala půl roku. Jelikož byla drahá a 500kč se mi za ní dávat nechtělo. Před měsícem jsem si jí koupila a přečetla za 3 dny! Neuvěřitelné. :D Bavila mě. Vždy jsem chtěla vědět jaký je příběh z Greyovi strany. Doufám že bude i druhý a třetí díl. :)
Doufám že Zoe nepřestane psát. Její knížky mě baví. Tuto knihu velice doporučuji. :)
Tato knížka byla lepší než ta první. Konečně se Penny někam hnula. :) Není to taková tak vystrašená holka. :)
Knížka se mi velice líbila. Všem doporučuji. Přečtena během tří dnů. :) Pro holky jako dělaná.
Tak dlouho jsem čekala na tenhle díl.. a konečně je tu! :3 Během dvou dnů jsem ho přečetla.. A to co jsem se dočetla bych teda nečekala ani náhodou.. :O :) Moc pěkný,napínavý příběh.. :) Doporučuji :))
Zase další knížka která se autorce moc povedla.. :) U té knížky jsem brečela asi tak 6x :DDD Knížka se mi opravdu velice líbila.. :) A doufám že další knížky budou taky takové jako tahle.. :) Dávám plný počet hvězdiček.. doporučuji si jí koupit.. i kdyby stala 3ookč.. :) Opravdu BOMBA! :)
Tenhle díl byl taky super.. jako ostatní.. i když byl smutný.. brečela jsem jako želva.. :) Jinak nelituju toho že jsem si to přečetla.. :) velice doporučuji přečíst :))
Takhle knížka mě ze začátku děsně nudila.. myslela jsem si že to bude blbost.. ale pak jsem se od ní nemohla odtrhnout.. :) Přečetla jsem jí jedním dechem.. Fakt super.. :) Doufám že i ty další knížky budou super :)