ZapisnikTerky komentáře u knih
Romantika z prostředí vysoké školy. Tohle prostě chcete číst. Autorka navíc píše tak čtivě, že kniha padla opět během jednoho dne. Víc se dočtete v mojí recenzi :).
Skvělé odpočinkové čtení. Romantika, erotika a hlavně pohoda. Rozhodně doporučuji, přestože jsou tam věci, které autorka mohla víc rozvinout. Víc v mojí recenzi.
Kdyby se zapracovalo trochu na formě - což bude asi trochu chyba překladu, tak by tahle knížka byla i na pět hvězdiček. Obsah je vážně pecka. Doporučuji.
Tohle je malé milé čtení. Když v tom nebudete hledat výbuchy flirtu a peprností, tak najdete super romantiku a women power. A pak se vám to bude líbit.
Tahle série... achjo. Příběh a námět dobrý. Všechno ostatní už ale dobrý není... Víc v mojí recenzi.
Příjemný start do nové série. Hlavní hrdinka byla sympatická a prostředí dokonalé pro podzim/zimu. Moc se mi líbila práce au-pair zasazená do příběhu. Pro milovníky hate-love romantiky to je must have. Víc v mojí recenzi.
Závěr série jsem si opravdu užila. Tato autorka kvalitu knih naštěstí vzestupnou, takže čím víc od ní čtu, tím víc se mi to líbí. Nikolaj je boží a linka s Ninou je mnohem napínavější a akčnější než v minulém díle. Víc v mojí recenzi :).
Jedna z nejlepší knih z The Grishaverse a rozhodně must have pro lidi, kterým se jedna z předchozích knih aspoň trochu líbila. Nikolaj je prostě úžasný. Víc v mojí recenzi.
To mate tak... Knihu jsem cetla jeste kdyz byla kniha jen v elektronicke podobe. Usedla jsem k ni s tim, ze si projdu par stranek, mozna dve kapitoly... a BUM. Byla pulnoc a ja mela docteno. Neuveritelne ctiva vec. Super pribeh, ktery oceni i starsi rocniky a krom nadherne romantiky narazime i na vaznejsi temata. Bylo to proste bozi.
Konečně jsem se dostala k Mistru Kristoffovi. A naštěstí to bylo opravdu super. Užila jsem si každou stranu a doufám, že stejně (nebo víc) nadšená budu i z dalších dílů.
Tak tady se velké nadšení nekoná. Ale potenciál to má. Počkáme si na druhý díl. Zatím můžete nakouknout do mojí recenze na to, co se mi líbilo a co ne. Konkrétní hodnocení 2,5 hvězdičky.
Skvěle vystavený svět na základech slovanské mytologie. Knihu jsem si opravdu užila. Měla jsem z ní, ale tři konkrétní obavy, které se všechny při čtení staly minulostí. Které to byly se dočtete v mojí recenzi.
Povedené, dokonce velmi. V rámci žánru je tahle kniha vysoko na mém žebříčku... Víc v mojí recenzi :).
Vážení, tohle byla vážně pecka! Rozhodně tuhle knížku nesmíte minout jestli vás aspoň trochu zaujalo téma nebo prostředí příběhu. Proč? To se dozvíte v mojí recenzi ;).
Nějak mi tahle kniha nesedla. Možná to je překladem, možná ne. Ale je jasné, že budu spíš na hate-love a na bad boye :D. Zkuste juknout do mojí recenze.
Kniha byla námětem originální a zajímavá. Role nebo profese čarodějek a vůbec způsob magie by si zasloužili více prostoru. Víno a čáry se čte moc dobře. Více v mojí recenzi :).
Moc povedený příběh. Nenechte se odradit anotací, pokud vás nezaujala. Mě totiž také ne. Ale kniha je vážně super. Víc v mojí recenzi.
Super rychlé čtení. Brala bych víc stránek a mám k tomu pár připomínek, ale je to skvělá oddechovka na jeden večer. O mých připomínkách se dočtete v mojí recenzi :).
Zakončení Nástrojů smrti se konečně zase povedlo. Předchozí dva díly mě poněkud rozhodily, ale díky tomuhle grandioznímu finále si u mě autorka reputaci zase vylepšila. Víc v mojí recenzi :).
Když bych chtěla srovnávat s díly z celé této série, tak nic moc teda... každopádně ale o chlup lepší než předchozí díl. Jsem ale zvědavá na další díl. Víc v mojí recenzi.