zbožňuju_knihy komentáře u knih
Kniha dobrá na dovču, odreagování - super:-)
Čtivé a super, přečteno za víkend. Nejde jinak než doporučit.
Dočela jsem do půlky a pak už to nešlo. Styl psaní ani téma mne nebavilo.
Něco naprosto jiného a nového, nemůžu jinak - doporučuji:-)!
Dobře psaná neskutečná hrůza.
Za mě slabota. Laura mě štvala. Nějak mne to nechytlo, za mě průměr. Předchozí kniha byla tak nějak lepší, měla větší švih. Tady řešíme stále dokola tem samý problém ze soukromí, až je to otravné.
Je to blbost, ale blbost čtivá :-D. Chvílemi provatováno, ale dá se.
Za 4*
Pokud sundáte přebal, máte v ruce knihu růžovou, no měla by býti spíše červená, jelikož je to kniha z červené knihovny jako vyšitá. Pro člověka jako jsem já, bylo čtení místy útrpné, bylo jasné, jak to skončí. Zuby mě z toho bolí.. Dávám za 3* - průměr. Jsem člověk, co rád švih, napětí a propracovaný děj. Tohle neustálé přemýšlení o tom, že se milují a jak moc se milují a čekání na to až si to přeberou, přehodnotí a dojdou k tomu, že se opravdu milují.. mě nudí.
Půlka knížky nudná, konec přepálený. Autorka umí psát mnohem lépe.
Mám to přečtené a dávám 3* jakože dobrý.
Z knížky si beru, to, co už vím, že jsou děti lehce ovlivnitelné, manipulovatelné, že je třeba se jim věnovat(!).
Také, že když na mě někdo působí jako téměř hrdina a nejraději bych mu zatleskala-co všechno dokázal, možná to není tak, jak se zdá, možná je to ta největší sketa pod sluncem.
Knížku jsem přečetla, ale byly chvilky, kdy jsem to chtěla vzdát.. Proto za 3*
Bylo to zase něco trochu jiného, ale mně se víc líbil a možná mě i vyvedl z mojí zóny komfortu díl první. Proto za 4*. Může to být i tím, že mám ráda obrazy, impresionismus miluji.
Souhlasím s komentářem níže, řeckého pověsti - to byla topka na příběhy. Hned jsem hledala Petišku. A s tím B. Pittem.. to si asi hned spojí každý :-)
Mám ji doma roky a když mě něco zlobí, vždy se ze zajímavosti podívám s čím to souvisí po té duchovní stránce.
Na koupaliště dobré, znám mnohem lepší knihy. Ale za tu čtivost.. 4*
Na Zuzanin dech a Němce podle mých měřítek kniha nemá.
Četla jsem ji několik dní, byla taková hořko-smutná..
Je to asi první kniha, kde by mi nevadilo přidat ještě několik dalších kapitol.
Zhltla jsem to jako malinu, ale upřímně.. je to blbost, takové laciné, jednoduché čtení.
Chvílemi to působí, jako by to psalo děťátko, žádná složitá souvětí, takové nějaké kostrbaté je to.
Možná za to může překlad..?
S odřenýma ušima za 2*
Přečteno kdysi dávno, náhodně objeven skvost v Městské knihovně.. Moc pěkné počteníčko.
Diar jsem zakoupila pro sebe, ale byl tak nadherny, ze jsem do nej nedokazala psat a poslala jsem ho dal pro radost. Krasny darek a zpusob, jak nekomu vyloudit usmev na rtech..
Hezké, smutné čtení o ACH. Obálka knize škodí, stejně tak mohl být víc dotažený konec, který sliboval doják. Ten ale tak úplně - možná naštěstí - nepřišel. I přesto mi občas nějaká ta slza ukápla a chystám se na další knihu od autorky, doufám, stejně tak čtivě psanou.