Zboznujuknihy komentáře u knih
Dům ozvěn je velice, velice zvláštní kniha, musím ale říct, že je příběh mistrovsky zpracovaný. Je tajemný a člověk se chvilkami i bojí, zároveň to ale není levný sešitový horor, kde místo strachu cítíte spíše znechucení. Já osobně jsem knihu četla několikrát a nejspíš ještě mockrát budu. Nemůžu než vřele doporučit.
Správný thriller s dojemným koncem. Přečteno během dvou dnů s nepřetržitým mrazením v zádech
Příběh se mi líbil, ale měla jsem potíže se začíst. Bylo to trošku zdlouhavé a zbytečně se přeskakovalo v ději. Jinak byla kniha celkem povedená.
Čtení jsem si moc užila. Anna mi byla sympatická, taková správně střelená holka s velkou fantazií - myslím, že bychom si rozuměly. Určitě se ke knize budu vracet.
Za mě nejlepší autorčina kniha. V některých chvílích mě úplně mrazilo. Velice mě zaujalo téma náboženské sekty.
Kniha nebyla úplně špatná, jen mi trošku vadily ty dlouhé, nábožensky zaměřené pasáže.
Knihy jsem přečetla jedním dechem. Příběh je úžasně vymyšlený a dobře napsaný.
Kniha mě zaujala, zdálo se mi, že by mohlo jít o zajímavý historický román. Po přečtení pár kapitol mě tento pocit ale rychle opustil a stálo mě hodně duševních sil vůbec dočíst. Kniha je doslova přebitá dějem, zápletkami a dobrodružstvím. Na mě trošku moc. Škoda.
Kniha se mi líbila, jen mě maličko nudily dlouhé strany popisů původu a rodu šlechticů. Chápu, dokreslovaly situaci, mohly ale být trošku kratší.
Tahle sága je dobře napsaná, až na nějaké hlouposti a drobnosti nemám žádné výtky, snad jen takovou osobní poznámku. Dost mi vadí, že se Bella někdy chová jako chudinka. Chápu, má to těžké, ale i tak... Nechápejte mě špatně, je to jen můj názor.