Zelený.úval komentáře u knih
I když mám tento typ knih ráda, tak tahle mě bohužel zase až tak neoslovila. Navíc jak v celé knize autorka používá různé přezdívky nebo oficiální jména postav, tak jsem pak na konci měla trochu problém s tím, aby se mi současný příběh propojil s minulým a kdo byl vlastně kdo. Na druhou stranu zase musím ocenit historické pozadí příběhu a popis válečného Kolína.
Dlouho jsem přemýšlela, jestli dát knize aspoň jednu hvězdičku. Už hned od začátku mě štvala hlavní hrdinka, která si myslela, jak mají perfektní vztah. Kniha mě nebavila a nemohla jsem se vůbec začíst. Mírné napětí přišlo, když mělo dojít k odhalení Danovo tajemství. Ale bohužel ani to mě moc neuchvátilo.
Žádný moc příběh, jen spousta erotických scén, což může být pro někoho určitě žádoucí. :-) Jako taková kniha na rozptýlení docela fajn.
Do knihy jsem se vůbec nemohla začíst. Nejlepší části byly ty z minulosti. Příběh ze současnosti bych klidně uvítala, kdyby byl více osekaný. Musím souhlasit, že v celé knize bylo až moc náhod najednou a náhodných známých, kteří zrovna můžou pomoci s pátráním.
Příběh byl celý takový kostrbatý a nemohla jsem se vůbec začíst. Čekala jsem, že se víc rozvine Lottie sen o ošetřování raněných, jak bylo psáno v popisu knihy a bohužel tam bylo o tom jen pár zmínek.
Musím souhlasit s dalšími komentáři, že kniha není vůbec taková, jak se slibuje na obálce. Žádný vtip ani neotřelost. Pasáže s Abigail byly celkem fajn, ale zbytek nic moc. Ani se pořádně nedalo začíst.
Co na knize oceňuji, jsou hezké popisy sýrů a jejich chutí. Jen na základě toho bych spoustu sýrů také chtěla ochutnat. Jinak samotný děj byl spíš takový plytký a ne moc záživný.
Kniha mě nebavila. Jednoduchá předvídatelná zápletka, žádné pořádné napětí.
Jsem z vesnice a prakticky každá postava mi připomínala svým chováním nějakou reálnou osobu. Až to bylo občas děsivé, že se tohle opravdu děje i jinde. Jinak mám z knihy rozporuplné pocity. Spíše mě moc neoslovila.
Kniha mě moc neoslovila. Bylo tam spoustu zápletek smotaných dohromady a ve výsledku to bylo spíše ke škodě. Další díly nemám ani chuť číst.
Třetí kniha byla příjemným překvapením po té druhé. :-) Začali se konečně oba dva chovat trochu víc rozumně a důvěřovat si. Zpestřením byl i jejich odstup. Konec zase otevřený, který vás nutí číst hned další knihu. :-)
Druhý díl byl za mě docela divočina v jejich neustálých hádkách a usmiřování. Až už to nakonec začalo unavovat i mě. Ale i tak čtivě napsané.
Kniha je hezky zpracovaná. Naopak mně se autorky vstupy a rady pro poutníka velmi líbily a občas jsem se nad některými i ze srdce zasmála. :-) Bylo to takové okořenění jednotlivých popisů hradů.