zelvickaalenka zelvickaalenka komentáře u knih

Život jedna báseň Život jedna báseň Colleen Hoover

dlouho jsem nebrečela u knížky.. fakt super! Příběh a všechno skvěle vymyšleno.. Stojí za to přečíst!

20.01.2016

Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

úžasná kniha, příběh super, nemohla jsem se odtrhnout.. hned jsem přečetla i druhý díl, něco jsem přeskakovala, protože to bylo skoro stejné, ale jsou tam zase doplńující informace.. Prostě super, stojí za to číst!

20.01.2016 5 z 5

Vášnivý sprosťák Vášnivý sprosťák Christina Lauren

nebylo to úplně špatné, ale něco tomu chybělo.. i první díl série se mi zdál takový nedotažený.. tak na božského to nemá, to vůbec. Nečetlo se to špatně, ale!

14.12.2015

Zůstaň se mnou Zůstaň se mnou J. Lynn (p)

knihy J. Lynn .. to se prostě čte samo!! skvělé.. celá série wait for you!

14.12.2015 5 z 5

Ostrov poslušnosti Ostrov poslušnosti Marina Anderson

žádný děj, jen erotika.. je to spíš jako erotická příručka!

27.10.2015

Šeptej do ticha Šeptej do ticha Lenka Lanczová

příběh Moniky a Mikuláše je skvělý.. nejlepší je 3.díl!

Znamení Blíženců Znamení Blíženců Lenka Lanczová

pořád patří mezi moje nej.. i po 15letech :-) a takový doplnující příběh po letech nebo o dětech by nebyl špatný :-)

Počkej na mě, Radko! Počkej na mě, Radko! Lenka Lanczová

Radka byla moje první knížka od L. Lanczové, to mi bylo 13-14let :-) teď o 16let později se k ní občas vrátím, je to pohodovka na večer :-)

Ztracená Ztracená Kathryn Taylor

úúúúúúžasné, pro mě určitě lepší příběh jak barvy lásky 1,2 .. Matteo aaaaaaaach :-) krásný příběh, skvěle popsaná atmosféra říma, moc se mi to líbilo.. často se ke knížce vracím! Určitě doporučuji!

Nespoutaná Nespoutaná Kathryn Taylor

pohádka s dobrým konce, bylo to velmi čtivé.. ale jak se psalo v komentářích níž..mějte doma oba dva díly najednou :-)

V tvojí kůži V tvojí kůži Lisa Renee Jones

super příběh, moc mě to bavilo, celá série je skvělá.. doporučuji"

20.10.2015 5 z 5

Všechny jeho sny Všechny jeho sny C.C. Gibbs (p)

mohlo to být lépe propracované.. ale číst se to dalo :-) celá série je dobrá

20.10.2015

Devět a půl týdne Devět a půl týdne Elizabeth McNeill (p)

tak toto nevím.. film jsem neviděla a knížka mě moc nebavila.. ač jsem poslední dobou četla jen samé takové příběhy, u tohoho jsem se těšila až to dočtu! Ještě, že to nemá moc stránek.. jediné co si pamatuji, je jak ji přivazoval ke stolu.. fakt nee!

20.10.2015 2 z 5

Milenec z temnot Milenec z temnot J. R. Ward (p)

mám přečteno 12dílů.. některé byly slabší (např. Thorment), jiné zase super (např. Rhage)! dobrý příběh, skvěle vymyšleno - jen se mi to pletlo s půlnoční rasou, kterou jsem četla první .. upíři jsou popsaní tak jinak, nově :-) napětí, romantika, sex, násilí.. určitě doporučuji..

Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

celá série, bezva čtení, dororučuji :-)

Manželská smlouva Manželská smlouva Jennifer Probst

povedené, vtipné.. celou sérii můžu jen doporučit :-)

Trápení Trápení Richelle Mead

sukuba .. další super příběh z pera R. Mead.. četla jsem to jedním dechem.. ten konec mě rozsekal :-) DOPORUČUJI!!!!! :-)

Pokrevní pouta Pokrevní pouta Richelle Mead

Sydney a Adrian .. bomba! skvěle napsané, napětí, romantika.. všech 6.dílů na 1****** :-)

Vampýrská akademie Vampýrská akademie Richelle Mead

úžasná série, skvěle vymyšlený příběh.. všech 6. dílů na 1***** :-) ... na film se radši nedívejte, naprostá katastrofa!

India Place India Place Samantha Young

skvělá série.. četlo se to samo.. !! Marco byl úúúúžasný a Hannah byla někdy na ránu :-D ale nemůžu nic než jen doporučit!