Žemlák

Po dlouhé době jsem se do něčeho začetl tak, že jsem nemohl přestat. Plno nečekaných zvratů. Za mě super! Jdu na další díl..

Tak super, že čtenář na konci lituje, že neměla dvojnásobek stránek.. :-)

I když se to ze začátku nezdálo, tak kniha byla plná citů a naprosto mě nadchla!

Super sepsáno. A chtělo by to víc takovýchto lidí jako je Elon. Doufám, že to dotáhne s vývojem. A když nestihnu letět na Mars, tak si snad alespoň koupím Teslu :-)

Zavzpomínal jsem na spoustu starých her, ale i tak se člověk zamyslí nad tím, jak to bude vypadat c budoucnu a uvědomí si, že částečně už tak žije..

Hezky psané a napínavé. Celkem zajímavé téma. Užil jsem si celou knihu.

Tuhle knihu mám od mala a miluju ji. Vždy jsem Mikulášovi a čertovi recitoval básničky, které si pamatuji dodnes. A nyní z ní předčítám své tříleté dceři. Děkuji

Konečně jsem se rozhoupal a přečetl si tuhle klasiku. A za mě naprostá špica. Neodolal jsem a jedním dechem přelouskal další dvě jeho knížky, ale kvalit této nedosáhly. Opravdu si své místo mezi nejlepšími knihami zaslouží.

Super pojetí a dozvěděl jsem se i mnoho nového o časech nedávno minulých..

Kniha ze zákulisí Las Vegas mě bavila, i když se ze začátku velmi složitý děj vlekl. Konec vše dotáhl na 5 hvězd.

Sice krátké, ale rychlý a zajímavý děj. Zaujalo víc než první díl.