Zlatinka.Emilly Zlatinka.Emilly komentáře u knih

Polda a anděl Polda a anděl Joan Hohl

Konec se mi nelíbil, jak to, že se Megan nezajímala o to, kdo stojí za přepadením a vyhrožováním?

Najde se závěť? Najde se závěť? Day Leclaire

Když teta Maudie nechtěla zanechat dům Julianovu otci, proč tak složitě schovala závěť?

Dcera na zapřenou Dcera na zapřenou Patricia Knoll

Nic se nedá utajit, vše jednou vyjde na povrch.

Muž jejího života Muž jejího života Jennifer Taylor

Miloval by Nick Abbii, kdyby se mu nestala ta nehoda?

Téměř zapomenutý den Téměř zapomenutý den Mark A. Finley

Proč je sedmým dnem sobota a ne neděle?

18.06.2024 4 z 5

Svedu tě Svedu tě Cait London

To se opravdu nedalo číst. Od prvních stránek to bylo dost trapné a bez nějaké hlubší úvahy.

13.06.2024 1 z 5

Jsi jako slunce Jsi jako slunce Táňa Keleová-Vasilková

Smutný příběh, kdy Jana promýšlí náhlou smrt svého otce, stále znovu a znovu se vrací v myšlenkách ke vzpomínkám, což má za následek její kolaps. Příběhy od spisovatelky jsou reálné, blízké naší kultuře, proto je tak ráda čtu.

12.06.2024 5 z 5

Tvrdohlavá nevěsta Tvrdohlavá nevěsta Joan Johnston

Další americká rychlokvaška

12.06.2024 3 z 5

Sladká a krásná Sladká a krásná Robin Elliott (p)

Znají se pár dní a už jsou spolu v posteli. Jak moc mi chybí česká červená knihovna.

12.06.2024 2 z 5

Výstřelky Výstřelky Cathie Linz

Asi čtu moc tento žánr, takže za mě moc sladké. Uvažuju nad tím, proč po pár dnech skáčou spolu do postele, kde je zdrženlivost té doby?

05.06.2024 3 z 5

Zařízeno v nebi Zařízeno v nebi Annette Broadrick

Další limonáda

04.06.2024 3 z 5

Nespoutaná láska Nespoutaná láska Rita Rainville

Mě se nejvíc "líbí" když v takovýchto knihách se znají dva lidé pár dní a už o sobě vědí, že se milují na celý život. Nejdřív den dva lhostejnost, pak obrovská láska :) :)

04.06.2024 3 z 5

Vrať se domů Vrať se domů Allejandro Bullon (p)

Slova vyzařují odpuštění a ukazují cestu zpátky.

02.06.2024 5 z 5

Kovboj na svatbě Kovboj na svatbě Anne McAllister

Stačilo jen přečíst si začátek a konec..

02.06.2024 2 z 5

Vánoční hvězda Vánoční hvězda Suzannah Davis

Prostě harlekýnka :) Pár nereálných momentů...ale číst se to dalo.

02.06.2024 3 z 5

Podivná závěť Podivná závěť Caroline Cross

Trochu zvláštní téma a naivní králíček navrch jako třešinka na dortu.

02.06.2024 3 z 5

Svědek, který nic neviděl Svědek, který nic neviděl Faye Kellerman

Vůbec se mi kniha nelíbila a od poloviny jsem už četla mezi řádky.

01.06.2024 1 z 5

Na viděnou příští léto Na viděnou příští léto Elin Hilderbrand

Knihu jsem po přečtení několika desítek stránek chtěla odložit a jsem ráda, že jsem to neudělala. Nakonec jsem si na styl psaní zvykla a těšila se na každé setkání Mallory a Jakeho na ostrově Nantucket. Přestože se mě nevěra příčí, těmto dvěma jsem fandila.

02.04.2024 4 z 5

Krámek se starožitnostmi Krámek se starožitnostmi Paula Brackston

Čtivá, místy napínavá kniha. Co se mě na ní nelíbilo, byl popis rozsudku Alicinýho táty. Myslím, že dost kruté i na tehdejší dobu. A také ty návraty do budoucnosti, možná měla Paula trochu ubrat. Rozhodně si však nenechám ujít druhý a třetí díl této série.

23.03.2024 4 z 5

Kouzlo Kouzlo Danielle Steel

Zajímavý příběh o běžných životech tří párů, které byly pozvány na Bílou večeři. Úvod a závěr knihy s touto neobvyklou tradicí mě přenáší do Paříže, do toho nádherného města a já vidím těch 2x8 tisíc lidé v bílém jak zasedají u společné večeře. A vidím se tam mezi nimi, bohužel jsem nebyla pozvána a takoví se tam nikdy nevtírali, takže zůstává jen u fantazie. To mě asi na té knize zaujalo nejvíc, myšlenka na Bílou večeři.

17.03.2024 4 z 5