Zlatinka.Emilly Zlatinka.Emilly komentáře u knih

Pavučina z hedvábí Pavučina z hedvábí Sandra Brown

Začátek trochu nezajímavý, ale pak se mi příběh zalíbil. Ovšem co bylo trapné, že se nedokázali dva dospělí lidé domluvit. Ujasnit si své city a důvod, proč to dopadlo tak, jak to dopadlo a co dál.

02.09.2024 3 z 5

Spi sladce Spi sladce Rachel Abbott

Napínavé, četla jsem jedním dechem, ale ke konci zmatené. Tolik stránek věnováno průběhu příběhu a konec tak rychle odbytý. Ale jinak se mi čtení líbilo.

02.09.2024 4 z 5

Pomocnice Pomocnice Freida McFadden

Moc pěkná kniha, nešlo od ní odtrhnout se. Přesto mě štvou zavádějící anotace. Proč tady píší např. "zpoza zavřených dveří vidí vše" když to není pravda. Přesto si velice ráda přečtu od Friedy McFaden její další díla.

04.08.2024 5 z 5

Dokonalá partie Dokonalá partie Kristan Higgins

Mě se kniha nelíbila. Snažila jsem se přelouskat první stránky s tím, že se příběh nakonec rozvine, no .. nestalo se.

01.08.2024 2 z 5

Zbožňuju Londýn Zbožňuju Londýn Lindsey Kelk

Přečetla jsem mezi řádky, kniha mě zklamala. Obálka knihy se mi líbí a za to dávám ty tři hvězdičky. Samotný příběh si je ode mně nezaslouží, již pár dní po tzv. přečtení nevím, o co v knize šlo.

01.08.2024 3 z 5

Všude samí lháři Všude samí lháři Shari Lapena

Příběh vtáhne čtenáře do děje, nicméně se mi nelíbí závěr knihy. Spisovatelka píše stylem, že sama neví, kdo bude vrahem. Nezná náčrt příběhu, píše aniž by měla předem dané, jaká postava má v příběhu svůj úkol. Právě proto se mi její knihy zdají neuvěřitelně strhující, nicméně konce se mi nelíbí.

01.08.2024 4 z 5

Úsměvy žen Úsměvy žen Nicolas Barreau

Trochu neuvěřitelný příběh psaný ve dvou liniích. Aurélie a André alias Robert Miller a jejich cesta za láskou. Pěkně se to četlo, nicméně samotný příběh mě moc neoslovil.

24.07.2024 3 z 5

Když rozkvete rumiště Když rozkvete rumiště Anton Hlinka

Příběh dívky Nancy, která prožila krátkých 14 let života. Během té doby ale pomáhala a obohacovala svým úsměvem a zájmem spoustu lidí. Příběh stojí za přečtení.

24.07.2024 5 z 5

Úzká zlověstná linka Úzká zlověstná linka Tami Hoag

Nemohu se do knihy začíst, přeskakuji stránky a snažím se chytit tam, kde bych mohla začít číst. Nepovedlo se, takže knihu odkládám. Díky za to, protože těch nepřečtených 597 stránek mě ušetří spoustu času.

09.07.2024 1 z 5

Hlubší než hrob Hlubší než hrob Tami Hoag

8.7. Kniha se mi četla velice dobře. Ale konec se mi zdál dost osekaný, škoda. Navíc, co se stalo s Dennisem? A co Code? Tyhle otevřené konce nemám ráda, přesto si kniha svých pět hvězdiček zaslouží.
9.7. Akorát jsem nepochopila ty lidské kosti vyhrabané z vrakoviště. Co to mělo co dělat s případem? Proč o tom Tami psala, když to vlastně nemělo žádný význam a ani se dál nezmiňovala o tom, kdo kdy proč .... zbytečná vsuvka, ale i tak si myslím, že si kniha za vlastní příběh ty hvězdičky zaslouží.

08.07.2024 5 z 5

Hořkost lásky Hořkost lásky Danielle Steel

Přečetla jsem před týdnem a dnes si už nemohu vzpomenout, o čem kniha byla. Takže asi nic moc příběh. Podle anotace si matně uvědomuji určité úseky, ale asi mě to tedy neuchvátilo.

07.07.2024 3 z 5

Síla odvahy Síla odvahy Danielle Steel

Moc se mi kniha líbila. Konec dopadl nakonec dobře, i když jsem si říkala, jaká změna se za měsíc stala s Megan, že najednou své jednání obrátila v matčin prospěch. Ráda si opět někdy přečtu.

30.06.2024 5 z 5

Podvedená Podvedená Diana Palmer

Kniha byla čtivá, ale hlavní postava Maureen se mi zdála dost naivní.

29.06.2024 4 z 5

Odkud vane kouř Odkud vane kouř Sandra Brown

Četla jsem od autorky mnohem lepší díla.

29.06.2024 3 z 5

Srdeční záležitost Srdeční záležitost Diana Palmer

Jak rychle si děláme své úsudky, aniž bychom zjišťovali, kde je pravda. V životě to bohužel někdy nekončí jako v pohádkách.

28.06.2024 5 z 5

Ztracený manžel Ztracený manžel Emma Richmond

Kniha se mi líbila, ale konec to trochu zkazil. Ten rozhodl o tom, že knihu postupuji dál. Ale i tak dávám plný počet hvězdiček.

28.06.2024 5 z 5

Nejsem vrah Nejsem vrah Frédéric Chaussoy

Knihu jsem četla již před několika lety. Před patnácti?? Nevím, jestli si ji ještě stihnu znovu přečíst, myslím, že se mi tenkrát líbila, ale v rámci minimalizace knihovny posílám do Martinusu. A ještě mě čeká přečíst několik knížek, které jsem ještě nečetla. Příběh o doktorovi, který provedl eutanázii, za níž byl popotahován a označován jako vrah. Už si nepamatuji, jak přesně děj probíhal, jen si myslím, že byl tenkrát osvobozen. Za mě je to dobrá čtivá kniha.

26.06.2024 5 z 5

Hádanka prázdninového domu Hádanka prázdninového domu Enid Blyton

Ze začátku se mi kniha docela líbila. Myslela jsem si, že to bude záležitost detektivní práce čtenáře, takže zklamání.

26.06.2024 3 z 5

Nečekaná láska Nečekaná láska Carole Buck

Nezaujala mě. Okecávání stále o ničem.

26.06.2024 2 z 5

Skoncuj  s minulostí Skoncuj s minulostí Roger Sanderson

Po týdnu si už nepamatuji děj příběhu, takže za mě - nuda.

25.06.2024