Zonia0118 | Komentáře u knih | Databáze knih

Zonia0118 Zonia0118 komentáře u knih

Těší mě, Agneta Těší mě, Agneta Emma Hamberg

Zajímavý příběh o sebepoznání. Agnetě je téměř 50 let a začíná pochybovat o svém dosavadním životě.Opravdu chce žít tak, jako doteď? Nad několika otázkami se člověk sám musel zamyslet. Za mě to bylo jiné, než obvykle čtu, přesto se mi kniha moc líbila. Bylo to čtivé a dobré. Originální příběh, který se odehrává ve Francii.

13.10.2024 4 z 5

Deník tlustý kočičandy Deník tlustý kočičandy Aneta Christovová

Teda já musím říct, že jsem z knihy nadšená. Musím se přiznat, že já české autory moc nečtu. Jednou za čas nějakou knihu vždy zkusím a buď nedočtu nebo nejsem zrovna nadšená. Samozřejmě občas se stane výjimka jako teď u této a je to perfektní, ale to se stává u mě málokdy. Každopádně tuto knihu jsem dočetla a byla opravdu super!! Je to psané vtipnou formou, ale zároveň to má úroveň. A věci, které jsou v této knize řečené jsou více než pravdivé a plno z nás si myslím se v tom najde. Málokterá kniha tohoto formátu je napsaná tak, aby člověka bavila, ale tady musím paní spisovatelku opravdu pochválit, protože se jí to maximálně povedlo.

08.10.2024 4 z 5

Hotýlek v Itálii Hotýlek v Itálii Phaedra Patrick

Krásné a oddechové čtení pro letní dny.

05.06.2024 5 z 5

Pohřbení andělé Pohřbení andělé Patricia Gibney

Za mě byl tento díl prozatím nejlepší! Nemohla jsem knihu odložit :)

31.05.2024 5 z 5

Taková, jaká jsi Taková, jaká jsi Beth Moran

Musím říct, že jsem upřímně zklamaná. Podle anotace jsem si myslela, že se bude příběh ubírat trošku jiným směrem. Přesto, že byl příběh o něčem jiném, nevadilo by to. Kniha se docela dobře četla. Za mě tomu ale chyběla jiskra. V knize se řešilo více věcí naráz, ale za mě tomu zkrátka něco chybělo. Příběh mě vůbec nevtáhnul, chvilkama to bylo pro mě neuvěřitelně nudné a knihu jsem spíš dočetla z důvodu, že jsem stále doufala, že se to nějakým způsobem rozjede nebo se to aspoň trošku změní. Za mě k tomu bohužel nedošlo a nepomohlo k tomu ani to, že mi občas hlavní hrdinka lezla na nervy. Samozřejmě každému z nás se líbí něco jiného, a proto se někomu tato kniha naopak líbit může.

22.02.2024 3 z 5

Pamatuji si vás všechny Pamatuji si vás všechny Yrsa Sigurðardóttir

Velmi dobře napsané a velice čtivé. Konec byl pro mě velice uspokojivý. Já jsem si knihu užila.

26.04.2019

Nelítostný lovec Nelítostný lovec Kristen Ciccarelli

Tato kniha byla naprostá bomba. Musím se přiznat, že naposledy jsem fantasy četla jako malá holka, od té doby mě fantasy nelákalo. Protože jsem teď přečetla na doporučení pár knih, které byly naprosto úžasné a normálně bych po nich nesáhla, rozhodla jsem se, že zkusím po dlouhé době fantasy. Vybrala jsem si tuto novinku a jsem naprosto nadšená! Od první strany mě kniha neuvěřitelně bavila. Už dlouho se mi nestalo, že jsem stránky knihy doslova hltala, jak napínavé a skvělé to bylo. Jedním slovem perfektní! Jedna z nejlepších knih, jakou jsem četla! Už se nemůžu dočkat dalšího dílu.

28.02.2025 5 z 5

Císařská vyhlídka Císařská vyhlídka Hana Marie Körnerová (p)

Nádherý příběh a krásná celá série. Před paní autorkou smekám! Sérii jsem si opravdu maximálně užila.

23.01.2025 5 z 5

Reparát z lásky Reparát z lásky Sharon M. Peterson

Za mě skvělá letní oddechovka. Kniha se četla sama a příběh byl opravdu dobrý.

20.08.2024 5 z 5

Když přeskočí jiskra Když přeskočí jiskra Donna Ashcroft

Mě se kniha moc líbila! Je to taková ta letní fajn oddechovka, při které člověk nemusí přemýšlet.

30.07.2024 5 z 5

Obchůdek s knihami Obchůdek s knihami Rebecca Raisin

Krásná kniha plná Paříže, jídla, knih a romantiky :) Úžasná oddechovka.

01.07.2024 5 z 5

Zmizelé dívky Zmizelé dívky Claire Douglas

Knihu jsem si upřímně užila. Kniha má krátké kapitoly a je velice čtivá. Určitě jsou lepší thrillery, které jsou více propracované, ale přesto se mi to líbilo. Příběh byl skvělý a rozuzlení bylo za mě perfektní. Absolutně jsem to nečekala.

25.02.2025 4 z 5

Bílé kosti Bílé kosti Graham Masterton

Naprosto skvěle napsaná kniha. Rozhodně jdu na další díl.

30.11.2024 5 z 5

Nikomu ani muk Nikomu ani muk Kate Alice Marshall

Knihu jsem si užila. Sice to bylo na konci trochu zmatené a hektické, ale přesto dobré. Za mě skvělá kniha.

31.10.2024 4 z 5

Pavučina lstí Pavučina lstí Julie Clark

Perfektní kniha, která vás nutí číst stále dál a udržuje vás v napětí do úplného konce.

22.06.2024 5 z 5

Zkouška rájem Zkouška rájem Adam Sternbergh

Za mě to nebyl klasický thriller, na který jsem většinou zvyklá. Přesto jsem si knihu užila. Bylo to napsané dobře. A přesto, že se nějaké velké drama nekonalo, bavilo mě to.

13.06.2024 4 z 5

Americký experiment Americký experiment Elena Armas

Tak tento druhý díl jsem si užila ještě víc, než ten první. Samozřejmě oba díly jsou maximálně sladké oddechovky, ale já takové knihy miluju! Tyto knihy čtete, pokud je máte rádi, protože samozřejmě konec je vždy stejný! Já jsem od knihy dostala vše co jsem od ní čekala a ještě víc :) Za mě perfektní! Dlouho jsem si takto knihu neužila :)

20.02.2024 5 z 5

Pod hviezdami Paríža Pod hviezdami Paríža Karolina Schützer

Tak toto byla naprosto úžasná kniha! Nebyla to žádná romantická slaďárna. Příběh byl o snech, přátelství, starostech života a o prioritách. A do příběhu ještě zasahuje rodinné tajemství. Za mě se kniha četla sama a já si jí naprosto užila.

07.11.2024 5 z 5

Italský hřích Italský hřích Mon CouCou

Tak tuto knihu jsem dočíst nedokázala. Snažila jsem se, ale za mě se to nedalo. Přečetla jsem přes 100 stran a nedokážu číst dál. Kniha má velice vysoké hodnocení a anotace vypadala super, ale styl psaní mi absolutně neseděl, i když ten bych asi ještě zvládla, ale chování hlavních bossů mafie bylo tak zatraceně těžko uvěřitelné, že mi to kazilo celkový dojem z celé knihy. Chovali se jako malí spratci na pískovišti a upřímně si nedokážu představit, že by se takto mafie chovala. Ženská hlavní postava byla zase až extrémně odvážná s chováním k těmto lidem přesto, že věděla o koho jde. Neumím si představit, že by se takto někdo k nim choval a oni si to nechali ještě líbit. Za mě je to škoda, potenciál to mělo dobrý, ale přesto, že vím, že je to jen kniha a příběh může být jakýkoli, pro mě to bylo tak těžko uvěřitelné, že jsem knihu dočíst nedokázala. Samozřejmě své čtenáře si to určitě najde

02.10.2024 2 z 5

Tchyně Tchyně Monika Rosová

U této knihy to za mě dost pokazil styl psaní, který mi přišel jak od patnáctileté holky. Navíc mi v této knize chyběl humor, který jsem tam očekávala.

12.06.2024 1 z 5