Italský hřích

Italský hřích
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/546159/bmid_italsky-hrich.jpg 5 14 14

Cennosti. Šperky. Diamanty. Luxusní vozy. To je moje! Jednoho dne jsme dostali do hledačku sbírku veteránů. A prý toho má ten mafián víc. Chci to! Jsem zatraceně dobrá zlodějka. A společně s mým gangem zvládneme ukrást všechno. Alespoň takto jsem dlouho vnímala svoji roli v týmu. Při obhlídce menší akce, než vlezeme k tomu prachatému Cortadovi, jsem se ale vloupala tam, kam jsem asi neměla. Uslyšela jsem nebezpečné vrčení a pak už jen povel: "Výbuch!" Všechno se posralo. Nenávidím ho! Autorka se vzdává honoráře ve prospěch dětských domovů a opuštěných zvířat.... celý text

Přidat komentář

Mishaacka
včera 5 z 5

Instagram misha_cte_eroticke.romany

mafiánská erotická romance
slow-burn/pomalé poznávání
erotika s BDSM prvky
hate to love/od nenávisti k lásce
mafianská variace na Popelku
inspirace filmem Rychle a zběsile
kouzelnické triky
život s fotografickou pamětí
pohled Domerica, pohled Giselle a dalších postav

Hříchem končí tato divoká mafiánská série. Po náročném Bordelu je Hřích trochu terapie, která vás bude hodně bavit. Protože slovní přestřelky mezi Domericem a Giselle jsou vtipné a peprné.
Opět originální prostředí a námět - Popelka zkřížená s Rychle a zběsile a okořeněná Coperfieldem, to vše v prostředí mafie.
Jiskřivá linka od nenávisti k lásce - Giselle není žádná křehká květinka a namyšlený Domerico jí pije krev hned od začátku. No a zlodějská Popelka dokáže mafiánského bosse vytočit do nepříčetnosti
Vztah Domerica a Giselle se vyvíjí postupně, takže je slow-burn, kdy si na nějaké ero počkáte téměř do poloviny. Ale pak už je to pořádně žhavá jízda a jak je u Mon zvykem, tak do erotiky přimíchala humor a v tomto případě kouzelnické triky. BDSM prvky, kdy je muž dominantní, ale Gis si ráda občas zahraje roli dominy ( switch)

Příběh je rozdělen - vetšina se odehrává v současnosti, kdy se Domerico vyrovnává se ztrátou Veronicy, dokud mu na zahradě nepřistane drzá holka, která ho vůbec nepřitahuje.
Na závěr knihy se přesouváme o 7 let později, kdy navazujeme na závěr knihy Kolumbijský bordel a Domerico se musí vyrovnat s novou situací

Giselle je kouzelnice a své rychlé prsty využívá při krádežích. Cestu zlodějky si úplně nevybrala, ale potřebovala peníze. S Domericem se potkává ve chvíli, kdy se ho pokusí okrást a skončí ve spárech jeho tygrů. Také ji pronásleduje celoživotní prokletí - fotografická paměť, kvůli které má problémy s emoční stránkou a tak se stane, že je lehko zmanipulovatelná.

Velmi mě zajímala cesta, která nás zavede k části po několika letech, kdy se Domerico dozví o tom, že má syna s Veronicou. A opět Mon ukázala, jak měla vše vymazlené a vymyšlené.
Opět se potkáváme se známými postavami z předchozích dílů.
Tak papa, hadi Celá série byla jízda a já se těším na tištěné knihy, aby mi dělaly radost na poličce

evineckY
08.10.2024 5 z 5

Tato kniha vás nenechá chviličku v klidu !!!!
Je nabušená mafii, akci, sarkastickým humorem a erotikou.
Monča nám zase předvedla neskutečný um !
Tuto dokonalost, při které se nemáte možnost nudit - rozhodně DOPORUČUJI !


Jenny46
08.10.2024 5 z 5

Opět nás čeká úžasná mafiánská jízda, velké napětí a jiskřící romantické scény.
Autorce se povedlo zakončit sérii ve velkém stylu až do poslední stránky...
Děkuji všechny čtyři knihy srdeční záležitost a ta poslední dala tomu šmrnc......

Zonia0118
02.10.2024 2 z 5

Tak tuto knihu jsem dočíst nedokázala. Snažila jsem se, ale za mě se to nedalo. Přečetla jsem přes 100 stran a nedokážu číst dál. Kniha má velice vysoké hodnocení a anotace vypadala super, ale styl psaní mi absolutně neseděl, i když ten bych asi ještě zvládla, ale chování hlavních bossů mafie bylo tak zatraceně těžko uvěřitelné, že mi to kazilo celkový dojem z celé knihy. Chovali se jako malí spratci na pískovišti a upřímně si nedokážu představit, že by se takto mafie chovala. Ženská hlavní postava byla zase až extrémně odvážná s chováním k těmto lidem přesto, že věděla o koho jde. Neumím si představit, že by se takto někdo k nim choval a oni si to nechali ještě líbit. Za mě je to škoda, potenciál to mělo dobrý, ale přesto, že vím, že je to jen kniha a příběh může být jakýkoli, pro mě to bylo tak těžko uvěřitelné, že jsem knihu dočíst nedokázala. Samozřejmě své čtenáře si to určitě najde

Nicol667
30.09.2024 5 z 5

IG Nicol Keithe_autor

Když zakončit sérii, tak v extra velkém stylu a se vší parádou!
„Čiči“ kafe do ruky a jdeme se na to podívat!

Vítejte v mafiánském příběhu, kde se záhadně ocitne zlodějská Popelka, neodolatelný sexy mafián a namíchají nám pořádnou porci dramatu, zábavy a žhavých scén.

Jak že začínají pohádky? Bylo nebylo? A nebo v našem případě: On ztratil fáro, ona ztratila botku, oba pak ztratili… uuups.


Giselle si svůj život celkem parádně zvorala. Chytla se mizerného gangu, obmotala se pavučinou lží a svůj kouzelnický um a fotogenickou paměť využila nesprávným směrem.
Heleďte se, ale víte co? Mafie se NEOKRÁDÁ!

A teď pozor! Bouchněte konfety, připravte červený koberec, do ruky vějíře na horkost ve tvářích a uvítejte zpátky na scéně Domerica. Taky vám tak chyběl?

Fakt nevím, čím si to ten chlap zasloužil (že by karma za hříchy? Mrk mrk), ale Giselle mu vlítne do života jako uragán. Párkrát máchne rukou, vytáhne z kapsy hvězdný prach kouzelníků a otočí mu život vzhůru nohama.

Já jsem se královsky bavila. Autorka vnesla do příběhu velkou porci humoru. Celé je to napsané tak čtivě, že jedete stránku za stránkou a nemůžete přestat číst. Miluju autorčiny hlášky, kterých je kniha plná. Samozřejmě očekávejte i drama, pořádné spicy scény a pár es, co měla Mon v rukávu.

Nelze dát jinak, než plný počet a konstatovat, že jakkoliv nás autorka v předchozích dílech rozbila, tímhle nás zase pořádně postaví na nohy. Italský hřích je můj oblíbený a pevně věřím, že bude i váš.

Rudana
30.09.2024 4 z 5

Od půlky knihy těch erotických scén bylo moc. Zbytečně natahují knihu a přišlo mne to stejné ,takže jsem přeskakovala stránky. Stačily by např 3 (od půlky) a ne cca15.
Hodnotím jako skvělý počin.
Konec pobavil.

Jita160
28.09.2024 5 z 5

Mám podezření ,že nám paní spisovatelka už od začátku této mafiánské série něco tají. Ona je určitě mafiánská princezna, protože přeci není možné vymyslet tak podrobný a rozsáhlý a důmyslný příběh o těchto temných a tvrdých mafiánech. Čeká vás velká dávka napětí,akcí, sexu a i kouzel. Mafiáni jsou pro mě určitě nejoblíbenější knižní hrdinové kde se propírají ty nejodpornější sajrajty, krotí divoké šelmy popravují a mučí odpady společnosti a prožívá se surový a dominantní sex. Ze začátku čtení jsem měla pocit, že se paní spisovatelce už obrušují hrany. :-D:-D:-D. Jenže jsem se spletla!!! Tento závěrečný díl byl mafiánské tango u kterého jsem se pěkně zapotila, pobavila a roztřásla se mi kolena. Vracíme se ke Domericovi muži, který musel opustit svoji životní lásku. Už nevěřil, že je možné zamilovat se znovu. Do života se mu vloupe mladá zlodějka a kouzelnice. Giselle je živelná pohroma.V jejím už tak mladém životě panuje chaos, zmatek s mozkem plný informací díky fotografické paměti. Ta ji ale, dožene do náruče může ,kterého ze srdce nenávidí, ale postupem času ji nenávist dožene k lásce. On totiž není důležitý cíl životní cesty ,ale spolujezdec. Kruh se uzavřel. Všichni hrdinové si sáhli na úplné dno. Přehodnotili životní priority. Teď jsou silnější. Každý našel svého životního partnera s kterým je tento těžký život únosnější..
Díky za tuto knižní bombu!!!