Kolumbijský bordel přehled

Kolumbijský bordel
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541688/bmid_kolumbijsky-bordel.jpg 5 24 24

Přitažlivost mafie! série

1. díl

Člověk si nevybere, kde a za jakých podmínek se narodí. Ještě nezletilá jsem žila i s mými sourozenci v bídě a v takových podmínkách, že bych asi na místě své matky jednala stejně. Možná, že díky chudobě klesne člověk tak hluboko, až se odváží i k obchodu s lidmi. Do pekla je cesta přímá. Prodali mě do Kolumbijského Bordelu. SODOMA GOMORA na zemi. Netušila jsem, co mě čeká, a i kdybych to věděla, na toto se připravit nedá. Buď se vzdám, nebo uvěřím v lepší zítřky. Udělali ze mě děvku. Změnili mě. Na nic nepotřebovali můj souhlas. Jsem jen zboží, nic víc. Probuzená v jiném těle – odraz v zrcadle jsem rozpoznat nedokázala. Moje tělo mi nepatřilo. Manipulace mě donutila přijmout roli nejstaršího řemesla. Může být ještě hůř? Mafiánské prostředí z nejhoršího úhlu vůbec. Stala jsem se obětí pro objetí. Opravdu neexistuje ještě jiná cesta? Teď nebo nikdy. Mafie, prostituce, drogy. Ale i zakázaná láska, touha a šílenství. Nebezpečí i napětí. Co všechno křehká žena vydrží, a kde je strop? Autorka se vzdává honoráře ve prospěch dětských domovů a opuštěných zvířat.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kolumbijský bordel. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (8)

TerryDee
12.09.2024 5 z 5

Myslím si, že se mi hodně dlouho nestalo, abych narazila na knihu s takhle silným příběhem. To, co tady autorka načrtla, se ani nedá slovy vyjádřit. Tenhle příběh si člověk musí přečíst sám, aby pochopil tu hloubku toho, co tím kniha chce vyslat dál.

Sledujeme to příběh mladé 16 leté dívky jménem Nicca. Tu bohužel její matka prodala do Kolumbijského bordelu, aby se tak postarala o zbytek rodiny. A samozřejmě bordel není místo pro mladou dívku, pro žádnou dívku. Nicca jako velmi naivní dívenka z uzavřeného světa postupně zjišťuje, co tohle místo obnáší. Seznamuje se tu s ostatními dívkami, které jí vyprávějí, jak dlouho tam jsou, co přibližně zažili a co ji samotnou může čekat. Ale myslím si, že na ty hrůzy, které měly přijít, na to připravená opravdu nebyla.

V bordelu se dříve Nicca, teď už Lóra, seznamuje s Pablem. A právě Pablo bude pro její život důležitým mužem. Shodou náhod a možná i zásahem osudu se Lóra seznámí i s mladíkem jménem Ivo. Bohužel život si pro všechny připravil zcela jiný příběh.

Právě v druhé části příběhu se teď už Veronica seznamuje se dvěma muži, a to s Orzem a Domericem, kteří jí nadbíhají jak dva kohouti. I když Veronica netouží po žádném muži, tak ti to dva ji svým způsobem přitahují a ona tak cítí, že se v ní zase probouzí život. Bohužel minulý život ji dohnal a aby mohla přežít, tak jí ochranu přislíbí právě jeden z nich. Nicméně mafie má dlouhé ruce a bohužel i na tyhle dva dopadl její stín. Takže nakonec se muselo všechno změnit a najít správnou cestu za štěstím.

Možná se budu opakovat, ale to nevadí. Tohle byl opravdu hodně silný příběh. A nejednou mi zlomil srdce. Na nic z toho jsem totiž nebyla připravená. Ale nepatrnými krůčky mi ho zase dokázal slepit a zcelit.

Moniska2410
29.08.2024 5 z 5

VAROVÁNÍ:
Nevhodné pro čtenáře mladší 21 let.
Obsahuje temná a citlivá témata, mučení, znásilňování, explicitní jazyk a popisy sexuálních situací s prvky BDSM.

Opravdu vemte v potaz varování, ať pak nejste v šoku. Mě se takového varování nedostalo a upřímně mě příběh pěkně semlel. Tenhle příběh by si ale měl přečíst každý, protože tohle se v některých zemích stále děje a jsou věci před kterými by jsme neměli zavírat oči.

Příběh je vyprávěn z několika pohledů a každý ten pohled má své opodstatnění v celém příběhu.

Mladičká Nicca je prodána vlastní matkou do kolumbijského bordelu a tím začíná její utrpení. Projde celkovou proměnou její vizáže, od jména, přes barvu vlasů až po plastické operace.

Aby děvčata v bordelu byly povolné, dostávají bez jejich vědomí do pití afrodiziaka. Každý si asi dokáže představit, co se tam děvčatům vše může dít, ale věřte, že vás autorka vyvede z omylu. To co některé zažívají vás ani ve snu nenapadne.

S pomocí jednoho zaměstnance se jí podaří uprchnout a tím na začíná druhá půlka příběhu.

S Niccy alias Lóry se stává Veronica, která se dostává do ochrany svědků. Potkává dva osudové může a já upřímně nevěděla, kterého jí přát víc. Jen nejde vše nechat za sebou a její noční můra opět ožívá.

Příběh mě několikrát srazil na zem, ale tak jako Nicca se vždy dokázala zvednout a jít dál, tak i já. Tohle je tak syrový příběh z prostředí mafie, který nemá obdoby.

Já už se těším, až se ponořím do posledního dílu, protože u něj se budete převážně usmívat a né málo.


Mishaacka
10.08.2024 5 z 5

Instagram misha_cte_eroticke.romany

Pozor, tohle není příběh pro slabé povahy. Je plný vulgarismů, násilí, zneužívání a ne úplně dobrovolného sexu a potkáme se s velkou dávkou různých fetišů.

jeden z nejdrsnějších příběhů z prostředí mafie, který jsem četla
mafie v její nejsyrovější a nejdrsnější podobě
vulgarismy ( v první části opravdu hodně)
obchod s bílým masem
nucená prostituce, sexuální otroctví, zneužívání
psychická manipulace
násilí
milostný trojúhelník
pohled několika postav, jak už je zvykem
příběh je rozdělen na 2 části, které dělí několik let

Bordel je mafiánská darkromance, která nám ukazuje odvrácenou stranu mafie. Takovou, kterou v erotických romancích v této podobě moc často nepotkáte

Hlavní postavou je 16 letá Nicca, kterou v zoufalé situaci prodá vlastní matka kolumbijské mafii a tak se Nicca stává jejich majetkem. Jako Lóra se stává prvotřídní ku**ou, je nedobrovolně změněna a díky manipulaci s použitím drog nucena k prostituci

Tohle je příběh, který by si měla přečíst každá čtenářka, která vyhledává milostné příběhy z prostředí mafie, aby se udržela nohama na zemi. Protože tohle nejsou žádní hodní mafiáni.
Ukazuje pravou a nezkreslenou tvář mafie a vše popisuje z pohledu oběti

Během čtení jsem prožila snad všechny emoce, které jdou. Od smutku, lítosti, po obrovský vztek, až po dojetí. Několikrát mi Mon zlomila srdce a rozdrtila ho na kousíčky... Já nejsem úplně plačka u knih, ale tady jsem potřebovala hromadu kapesníčků, několik kelímků zmrzliny a pár lahví vína. V první části jsem si občas musela dát pauzu a všechny emoce v sobě zpracovat

Doporučuji číst v době, kdy nemáte úplně chuť na sx, protože mi můžete věřit, že během čtení se nebudete chtít na chlapa ani podívat. V Bordelu se totiž potkáte s těmi nejhoršími...

V druhé části budeme prožívat milostný trojúhelník. Osud přihraje Veronice do cesty přátelského striptéra Orzeho a mafiánského bosse Domerica. Kdo si získá její srdce?
Dokáže Veronica žít skutečný život i s bolavou duší a osvobodit se z okovů bordelu?

Příběh plný zvratů, který opravdu nečekáte. Budete mít zlomené srdce a emoce budete mít jako na horské dráze. Bordel ve vás zanechá stopu a nikdy na něj nezapomenete

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kolumbijský bordel v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených24x
v Doporučených6x
v Knihotéce49x
v Chystám se číst29x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

drogy mafie prostituce manipulace Gigolo

Autorovy další knížky

Mon CouCou
česká, 1979
2022  77%Pod maskou smyslnosti
2023  83%Sicilský polibek
2022  71%Adventní kalendář
2024  78%Perský květ
2024  98%Kolumbijský bordel
Skrýt reklamy