Sicilský polibek (2023) | Databáze knih

Sicilský polibek přehled

Sicilský polibek
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515079/bmid_sicilsky-polibek-JIX-515079.jpeg 4 71 71

Přitažlivost mafie? série

< 2. díl

Mafiánský šéf Cortado je charismatický muž zralého věku, který žije v bezpečném domově na Sicílii. Poté, co se mu neplánovaně rozrostla rodina, začne pociťovat prázdné místo a zatouží jej zaplnit. Své neteři Sophii se rozhodne pomoci rozjet v Neapoli dětský domov se vzděláním pro děti tak, jak si sama vysnila. Díky tomuto projektu nachází i jiné zalíbení než jen potěšení z opíjení se mocí. Potkává se s temperamentní sociální pracovnicí Monique. Neubrání se jejímu šarmu a jeho lovecké instinkty se aktivují. Kdo je však tato záhadná žena a co ve skutečnosti skrývá za tajemství? Jejich sblížení spustí nezastavitelnou lavinu ohrožující vše, co za svůj život vybojoval. Co může být nebezpečnější než on sám? Ve hře smyslné posedlosti se totiž objeví nečekaný zvrat. Na scénu přichází celosvětově hledaná Maléna. Najde Cortado spřízněnou duši? Nezlomí mu jeho vášeň pro krásky v nesnázích vaz v celém vedení tajné společnosti? Druhý díl série „Přitažlivost mafie?“ ze samotného hnízda gangsterské famílie. Jednotlivé díly jsou uzavřeny a lze je číst samostatně.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sicilský polibek. Přihlašte se a napište ho.

nikola7366
17.02.2025 5 z 5

tebe než vždycky začnu číst, dělám dechová cvičení, pročistím mysl a říkám si,je to jenom knížka. A víš co? Vše je to k hovnu! Stejně se mi po dočtení chce zavolat doktorce, aby mi předepsala ty nejsilnější antidepresiva. CO TOHLE ZASE BYLO? CHCEŠ ME ZABÍT?
To, že to umíš, neni tajemstvím. Tohle ti prostě sedí jak prdel na hrnec. Mě tím sice zabíjíš,ale co. Ani trošku mi tu nevadil věkový rozdíl, spíš naopak se mi líbilo,jak ona vyspěla a on omládl. Teď se chystám na Kolumbii a už teď se bojím, ale tak hezky příjemně.

terezaterka2000
28.01.2025 5 z 5

Po Perském květu jsem se hned musela vrhnout na Sicilský polibek, na který jsem se opravdu těšila.

Příběh se točil kolem 39 letého mafiána Cortada ze Sicílie. Ano, tohle je další kniha, kde je nemalý věkový rozdíl a já to miluju.

Kniha ale začíná tím, že se Cortado zakouká do Monique, pečovatelka v Sophiině dětském domově.
Monique se mu zalíbí, hlavně proto, že má Cortado slabost pro tajemné dívky v nesnázích.
Monique opravdu ukrývá ne jedno tajemství.
Má i dceru - Malén.
Obě se v domově skrývají před jejich minulostí.

Monique a Cortado se sblížují, jenže realita Monique s Malénou stejně dožene.

Cortado se nakonec musí postarat o mladičkou Malénu. Sblížují se a nakonec se oba do sebe zamilují.
Opět to ale nemají vůbec lehké.

V knize jsou velké spády a ten konec? Wow
Už teď se těším na závěrečný díl této série o mafii.

Mohu jedině doporučit.

pogmanka
21.01.2025 4 z 5

Musím říct, že tenhle díl se mi líbil víc než první. A ač si stále myslím, že je tam až příliš sexu v některých místech, na úkor čtivosti děje, a některé věty jsou zvláštní, chtělo by to možná ještě podrobnější redakce, tak i tak to byla zase jízda a musím říct, že fakt smekám před autorkou, že si toho tolik nastudovala a napsala tak čtivý příběh z prostředí mafie. Mě ten velký věkový rozdíl vlastně nevadil, naopak hrdinka byla prostě jiná a sedlo mi to k příběhu.

Kniha Sicilský polibek v seznamech

v Mé knihovně121x