Perský květ přehled
Mon CouCou
Přitažlivost mafie? série
1. díl >
Sophia je překrásná, vášnivá a záhadná žena. Naučila se rozumět květinám i bylinkám, ze kterých vyrábí exkluzivní vůně a léčivé přípravky. V mladém věku se stala vdovou, ale nachází druhou šanci u bohatého muže, který se do ní beznadějně zamiluje. Jenže i na něj číhá nebezpečí... Jaké je její tajemství? Byla smrt předchozího manžela opravdu jen nešťastná náhoda? Chapadla mafie jsou úplně všude. Do jejího života se připlete sexy tajný agent Lorenzo, který dostává za úkol vyřešit případ černé vdovy. Vše je mnohem propletenější, než se na první pohled zdá. Sophia si přeje odhalit minulost, jelikož ji nalezli jako malé dítě a umístili ji do dětského domova. Lorenzo jí pomáhá ve snaze najít klíč. Netuší, jak silnému soupeři čelí. Vendeta znamená víc než zákon. Karty zamíchá charismatický a velmi nebezpečný muž Cortado. Hra s mafiány zlomila vaz nejednomu naivnímu člověku. Kdo přežije nebezpečnou hru, která nejde zastavit? Autorka se vzdává honoráře ve prospěch dětských domovů a opuštěných zvířat.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Perský květ. Přihlašte se a napište ho.
Sophie miluje květiny a bylinky. Bohužel je již dvojnásobnou vdovou. Opravdu je milovala (dle pitvy bylo úmrtí přirozené), nebo díky jejím bylinkám způsobila jejich smrt kvůli majetku? Proč ji sleduje tajný agent, který se do ní také zamiluje a proč po ní jde mafie?
Příběh je velmi emotivní sama jsem měla co dělat, abych nebrečela. Také je tato kniha pouze pro plnoleté a toto varování tam není náhodou. Od jisté části není kapitola, kde by to nebylo dost peprné a ostré. Pokud máte rádi detektivní příběhy s náručí plnou papriček tak je to kniha přímo pro vás. Vyšetří Lorenzo kdo po Sophii jde a proč? Zjistí Sophie svoji minulost a najde svoji rodinu? Hodně otázek a odpovědi najdete v tomto románu od skvělé spisovatelky Mon Coucou. Už teď se těším na další díly. Autorka si musela neskutečně moc věcí nastudovat a o to více si jejího díla cením.
Jelikož jsem začala Kolumbijským bordelem, tak jsem byla dost namlsaná a tady mě to trochu zklamalo. Nápad byl zase super, ukázat mafii i ztracené dítě, agenta a všechny prostě dohromady, ale nebylo to ono. Bylo tam až moc erotických scén, přišlo mi to na sílu a zbytečné, kdyby se ubralo hned to získalo lepší nádech a to mám erotiku ráda. Zároven zvrat byl takový na sílu, aby se postavy rozdělily, nestálo to na moc silných základech. Myslím, že tomu chyběla ještě trochu ruka redaktora. Ale rozhodně ocenuju počin autorky ukázat, jaký je svět mafie a kolem ní. To je za mě velké plus! Je vidět, že si o tom dost zjistila a nejedná se o naivní románek. To chtělo velkou odvahu něco takového napsat, stejně jako u Kolumbijského bordelu, který byl prostě vau!
Kniha Perský květ v seznamech
v Mé knihovně | 141x |
sex mafie detektivní a krimi romány pro ženy milostné romány erotika tajemství květiny romantika italská mafieAutorovy další knížky
2022 | Pod maskou smyslnosti |
2023 | Sicilský polibek |
2022 | Adventní kalendář |
2024 | Perský květ |
2024 | Kolumbijský bordel |
Moje první přečtená kniha od autorky byl Kolumbijský bordel a to byla teda jiná střela.
Měla jsem asi velká očekávání od Perského květu, ale vlastně jako první díl série o mafii to byla také super jízda.
Hlavní hrdinka Sophie je dvojnásobná vdova a má opet dědit po manželi Salvatore, aniž by chtěla.
Její případ začne vyšetřovat tajný agent Lorenzo.
Postupem času se do sebe zamilují a Lorenzo jí pomáhá se úkryt, protože je na Sophii vypsaná odměna.
Příběh se nám pak trochu zvrtne a Sophie hledá pomoc u jistého mafiána Cortada na Sicílii.
Nakonec se Sophie opět shledá s Cortadem, který vraždy vyřeší a dokonce pomůže najít i rodinu Sophie, která byla jako malá nalezené dítě a žila v dětském domově.
Kdyby v příběhu nebylo tolik sexuálních scén, vůbec by to nevadilo.
Naopak příběh byl docela svižný a rozuzlení na konci - velký spád.
Rozhodně se těším na další díl a knihu doporučuji přečíst.