zuzi.podzim komentáře u knih
tohle mne opravdu překvapilo, ale příjemně! Doporučuji a při čtení raději neodhadovat, jak to dopadne!
Kniha se mi libila, byla realná i pocity hrdinky chapu, prijde mi vsak, ze zaver mohl byt "delsi".
až na pohled ze života imigrantů, to byla průměrná severská detektivka, ničím nepřekvapila, ničím nešokovala,.....za týden nevím, že jsem četla
kniha se cetla velice dobre, místy mi vsak "veci" nesedely-coz mi vadi, predstava opusteneho ostrava, domu plneho krys uz je sama od sebe hruzostrasna a skotske pocasi to jen zhorsuje, jinak se mohu podepsat pod komentar Martuly
místy mě to bavilo, místy nuda, líbilo se mi vykreslení postav i přesuny mezi hrdiny a pohled do jejich hlav, rozhodně knížka nespadá do nějaké kategorie a to mám ráda.
libil se mi styl psani, trochu jine tema nez "hledame vraha", jen skoda zaveru, ten mi cely dojem zkazil, nejak mi tam nepasoval, snad kdyby to skoncilo "neukoncene" o par stranek drive, bylo by lepsi
rychly spad udalosti, dej utika, napeti, ze by se dalo krajet, ale nic vic
pribeh strhne, ale vice se mi libily predchozi dily ze serie, alespon, co se tyce vykresleni postav, doby, problemu,...