Zuziša

Kniha se mi líbila,mám ráda tento styl humoru,i jsem si zavzpomínala.Těším se na další.

Silný příběh jako všechny na toto téma.Jen nechápu některé matky,že se nesnaží tomu zabránit,ale těžko soudit.Každopádně je to neomluvitelné.

Mám všechny knihy od tohoto autora,které u nás vyšly a ani tato mě nezklamala,čtivá od začátku do konce.Mám ráda styl jeho psaní.

Knihu jsem dočetla,ale nic moc.Určitě si další knihy od této autorky nepřečtu.

Na knihu jsem se moc těšila,ale nenadchla mě.Záčátek byl slibný,ale zombie tedy nemusím,někomu se to ale líbit může.

Čtivá,napínavá kniha od začátku až do konce.Doporučuji.

Kniha se mi moc líbila,až na časté gramatické chyby.Je to velmi silný příběh.Hrozné na tom je,že se to skutečně dělo.Určitě doporučuji.

Ze začátku trochu nuda,ale potom jsem se začetla,i když podobných příběhů je hodně.

Autor opět nezklamal,kniha se mi moc líbila a už se těším na další.

Hezké čtení jako všechny knihy od P.Hartla,ale vadila mi spousta jmen,takže jsem se musela vracet,abych si zapamatovala kdo je kdo.Ale stojí za přečtení.

Kniha se mi moc líbila,téměř až do konce jsem netušila jak to dopadne.Určitě stojí za přečtení.

Moc pěkný i když smutný příběh,řekla bych,že ještě lepší než autorčina první kniha.Doufám,že brzy napíše další.

Příběh hezký,ale docela se vlekl.Zapomenutá zahrada vede,četla se jedním dechem.

Nemám co dodat k této knize,paní Mornštajnová píše skvěle a tudíž všechny její knihy jsou báječné.Určitě doporučuji přečíst.