Zuzka12627 komentáře u knih
Tak tento díl si podle mě zaslouží pět hvězdiček..Nečekaný konec, zakončení celé série se povedlo a ani mi nevadilo tolik stránek. A pocity po přečtení:To už je konec? Takový zvláštní pocit, že už ten konec prsvdu této série je.
Tak po minulém díle jsem myslela, že to bude už o ničem, ale nakonec velké překvapení. Velmi mě bavil.Takže hurá na poslední díl.
Zajímavá kniha, dozvíte se hodně ze sveta zvířat a jejich způsobů komunikace. Určitě stojí za přečtení.
Nečekala jsem že mě kniha tak ,,pohltí" a budu ji číst jedním dechem. Opravdu povedený příběh i když pro mladší ročníky, ale to vůbec nevadí. Už se těším na další díl.
Velmi zajímavá kniha z oblasti medicíny a technologií okolo, chybí mi více lékařských informací a méně nezajímavých informací o firmách, lidech. Čekala jsem více, ale jinak je kniha zajímavá a určitě díky ní člověk zjistí jaké pokroky už jsou a nebo v následujících letech odborníci chystají.
Knihu jsem náhodou viděla v knihkupectví a velmi mě lákala, hlavně po shlédnutí serialu a hned jsem si ji koupila. Nelituji doplňuje některé fakta, která seriál naznačil a nebyly úplné. Za mě velmi doplňující kniha a určitě stojí za to si ji přečíst.
Bála jsem se tohoto posledního dílu.. druhý byl slabší, ale tento třetí mě překvapil..krásné zakončení, četl se jedním dechem.
Krásná kniha, nádherné fotografie s informace k danému tématu. Doporučuji
Nádherná publikace a vydána Botanickou zahradou v Liberci. Velmi doporučuji je velmi povedeným dílem.
Tak tuto knihu už ne. Měla jsem co dělat abych ji vůbec dočetla.
Kniha jen s málo informacemi, jen takové základy. Takže za mě ne. Jsou lepší.
Nebyla to až tak špatná knížka, ale jen okrajová, což je velká škoda.
Velice se mi kniha líbila. Vše, co bych napsala už bylo popsáno v prvním komentáři. Takže jen dodám, doporučuji si tuto knihu přečíst.
Velice hezká a přehledná publikace, kde najdete vše o této lokalitě.
Velmi hezká knížka na odreagovaní a relax.
Četla jsem lepší publikace, tato je velmi krátká, ale základní údaje v ní najdete.
Není to špatná kniha. Našla jsem zde hodně receptů, které využiji.
Velice hezká kniha s mnoha recepty (pro energii, detoxikační, na podporu imunity aj..). Určitě si tu každý najde ten svůj džus podle aktuální nálady a potřeby.
Velice hezká knížka s mnoha nádhernými citáty.