Zuzka12627 Zuzka12627 komentáře u knih

Město ze skla Město ze skla Cassandra Clare (p)

Tento díl mě bavil ze všech nejvíce, líbil se mi moc..jdu na další..akorát se bojím, že tímto měla série končit..

25.02.2020 5 z 5

Město z popela Město z popela Cassandra Clare (p)

Druhý díl přečten.Prvních zhruba sto stránek mě moc nebavilo, ale potom už to bylo lepší. Je to zbytečné protahování, ale jinak je knížka skoro jako první díl. Takže jdeme na třetí.

13.02.2020 4 z 5

Řeč zvířat Řeč zvířat Eva Meijer

Zajímavá kniha, dozvíte se hodně ze sveta zvířat a jejich způsobů komunikace. Určitě stojí za přečtení.

09.02.2020 4 z 5

Moudrost starých psů Moudrost starých psů Elli H. Radinger

Kniha je pro milovníky psů, kterým já jsem. Vystihuje veselý a bohužel i smutný život se psím kamarádem. Velmi pěkná kniha, co mi hodně dala. Za mě by si ji každý pejskař i člověk co má rád zvířata měl přečíst.

05.02.2020 5 z 5

Proč spíme: Odhalte sílu spánku a snění Proč spíme: Odhalte sílu spánku a snění Matthew Walker

Skvělá kniha, určitě by si ji měl přečíst úplně každý. Z kniha si vezmu hodně ponaučení a hlavně informace, které jsou popsány dávají smysl a jsou pravdivé.

31.01.2020 5 z 5

Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Nečekala jsem že mě kniha tak ,,pohltí" a budu ji číst jedním dechem. Opravdu povedený příběh i když pro mladší ročníky, ale to vůbec nevadí. Už se těším na další díl.

08.01.2020 5 z 5

Medicína budoucnosti Medicína budoucnosti Thomas Schulz

Velmi zajímavá kniha z oblasti medicíny a technologií okolo, chybí mi více lékařských informací a méně nezajímavých informací o firmách, lidech. Čekala jsem více, ale jinak je kniha zajímavá a určitě díky ní člověk zjistí jaké pokroky už jsou a nebo v následujících letech odborníci chystají.

29.12.2019 3 z 5

Černobyl: Historie jaderné katastrofy Černobyl: Historie jaderné katastrofy Serhii Plokhy

Knihu jsem náhodou viděla v knihkupectví a velmi mě lákala, hlavně po shlédnutí serialu a hned jsem si ji koupila. Nelituji doplňuje některé fakta, která seriál naznačil a nebyly úplné. Za mě velmi doplňující kniha a určitě stojí za to si ji přečíst.

09.12.2019 5 z 5

Orchideje Orchideje Martin Zoun

Velmi pěkně zpracovaná kniha

28.11.2019 4 z 5

Další příběhy veterináře Další příběhy veterináře David Taylor

Velmi hezká kniha, plná dobrodružství z oblasti veterináře exotických zvířat.

28.11.2019 4 z 5

Průvodce automobilovými znaky: Loga a jejich grafické zpracování Průvodce automobilovými znaky: Loga a jejich grafické zpracování kolektiv autorů

Pěkně popsaný každý znak(logo) s informací z historie.

20.11.2019 4 z 5

Gump – pes, který naučil lidi žít Gump – pes, který naučil lidi žít Filip Rožek

Úžasná krásná a dojemná knížka..chytne za srdce nejen ty co milují psy..

20.11.2019 5 z 5

Muž, který chtěl být šťastný Muž, který chtěl být šťastný Laurent Gounelle

Kniha se mi libila rychlé, nenáročné čtení, ale poučné s dobrými moudrostmi do života.Určitě doporučuji.

07.05.2019 4 z 5

501 aut, která za to stojí 501 aut, která za to stojí Fid Backhouse

Velmi pěkně rozdělená kniha podle let ve kterých byly auta vyráběna se stručnými popisky jednotlivých modelů..

07.05.2019 4 z 5

Honda - od snu k světovému úspěchu Honda - od snu k světovému úspěchu Lothar Steinmetz

Velice pěkně zpracovaná kniha o historii až současnosti..za mě hezky rozdělená do historických let s mnoha fotografiemi a obrázky

04.05.2019 4 z 5

Nebezpečná laskavost Nebezpečná laskavost Darcey Bell

Ke knize jsem se dostala až po filmovém zpracování a velké zklamání.. Kniha se čte rychle, ale to je tak vše. Film je opravdu i co se týká děje lepší a to nerada hodnotím knihy a filmy dohromady, ale zde je to tak.

25.02.2019 1 z 5

Sama sebou Sama sebou Jojo Moyes

Bála jsem se tohoto posledního dílu.. druhý byl slabší, ale tento třetí mě překvapil..krásné zakončení, četl se jedním dechem.

21.01.2019 5 z 5

Gejša Gejša Arthur Golden

Nádherná kniha, příběh z jiného prostředí o kterém se z knihy tolik dozvíme a hlavně o Čijo/Sajuri a jej životě.Tuto knihu si ráda přečtu vícekrát..

23.12.2018 5 z 5

Co tu kvete? Co tu kvete? Dietmar Aichele

Opravdu povedená kniha.Dá se v ní najít opravdu skoro vše.Je to i dobrý pomocník na zahradu, pole, lesy..

21.11.2018

Kniha o štěstí Kniha o štěstí Ricard Matthieu

Kniha je hezky psaná, určitě doporučuji přečíst.

21.11.2018 3 z 5