Zuzulinka komentáře u knih
Čtivá kniha.. Na mne předvídatelný příběh. Přesto doporučuji přečíst.
Krásná kniha. Moc hezky napsaná. Zajímavé téma. Láska, nenávist, umění, napětí - to vše se v příběhu prolíná. Vražda a zjistit, kdo je vrah nebylo lehké. Vřele doporučuji přečíst!
Kniha se mi velice líbila. Obsahuje napětí, lásku, i život jako takový. Těšila jsem se na rozuzlení knihy a neuměla se od knihy odtrhnout. Vřele doporučuji!
Tak tato kniha byla krásná a nádherná. Zamilovala jsem si od první stránky tenhle příběh. Hlavní hrdinové Grece a Matta jsem si oblíbila a fandila jim. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem, co mají rádi romantiku a dobu dávno minulou.
Jako vášnivá inline bruslařka jsem se poučila a dozvěděla mnoho užitečných informací. Velice přínosná kniha doporučuji přečíst všem kteří rádi “inlajnují”
Šest krátkých příběhů. Realita i naivita běžného života. Docela jsem se zasmála. Doporučuji přečíst.
Kniha se mi moc líbila. Zajímavý příběh. Milostný, erotický zároveň smutný. Doporučuji knihu přečíst.
Lehké, odpočinkové čtení z knižního prostředí. . Naprostá romantika, ale trochu i erotiky. Chvílemi mi děj a situace připadaly až naivní. Celkově příjemné počtení.
Hezky napsaná kniha. Zvláštní téma.. zajímal mne konec! Konec dobrý, všechno dobré!
Nádherný příběh! Čtivý, napínavý a prostě nemám více slov! Pecka!
Zajímavá kniha. Lehce předvídatelná, ale čtivá. Doporučuji přečíst!
Krásná a čtivá kniha! Báječně napsaná. Skvělý příběh! Vřele doporučuji!
Nádherná kniha. Zajímavý a prolínající se příběh. Těším se na další knihu Klíč.