zuzurana komentáře u knih
Konecne som sa dockala dalsej knihy od Olsena. A som spokojena. Kniha byla bombova. Zazitok... asad nesklamal a ani carl. Je mi lito rose... a uz sa neviem dockat na dalsi diel. Ako dlho budem cakat?
zaujal ma štýl písania, veľmi zaujímavý.. po dlhej dobe sa mi stalo, že som sa začítala tak, že som zabudla čo sa deje v mojom okolí... keby kniha nebola prevazne o sexu, dala by som maximalny počet hviezdiciek
Veľmi povzbudivá kniha. Prečitala som to jedným dychom a veľmi ma bavila. Odporúčam
miestami nudna, ale stale dobra.. uz sa tesim na treti diel :) odporucam
prvych sto stran ma nejak nezaujalo... citalo sa mi to aj pomaly... ale potom som sa do toho dostala a kniha sa mi nakoniec pacila a klobuk dole, vrelo odporucam a bola by som rada, keby tato kniha mala hodnotenie na 100%
trosku slabsi odvar prveho dielu... snad ma tretia cast nesklame.. pride mi to skor aj dievcensky roman zo zapletkami s laskou...sice sem tam sa tam znazornuju problemy s matkou...
nic moc... prectene sice za jeden den, ale len preto, ze som sa ponahlala, aby som vecer mohla citat inu knihu... je mi luto ze som vyhodila peniaze za takuto blbost
Citala som ako prvu knihu od tohto autora. Ale nie som z nej nadsena. Citam same kladne referencie, chvaly. Ale neviem preco? Uz od stredu knihy (možno aj skor) som vedela, kto je vrah Katynho otca a co bude nasledovat. Dej bol tak citatelny, predvidatelny... a v niektorych momentoch sa autor opakoval v niektoych vetach (nehovorim o zaverecnyh momentoch, kde autor opisoval dej z každého uhlu a musel zopakovat situaciu). Dokonca ma kniha nezaujala tak, aby som sa nevedela od nej odtrhnut. Často sa mi stalo, ze som dala prednost spanku, filmu, a inym veciam a nutila sa ju citat dalej. A pritom mam rada psychothrillery.
Som velmi sklamana, cakala som, ze to bude dobra kniha rovnako ako serial. Velka nuda. Autorka zacala knihu zo stredu. Keby som nepoznala serial, nevedela by som o com je rec. Z urcitymi vecami citatela zoznamuje pocas celeho priebehu knihy, ze clovek musi pozorne citat, aby to pochopil. Rovnako sa mi nepaci autorkyn styl pisania. Dava priestor pre rozne banalne rozpisovanie detajlov, ktore mna ako citatela nezaujimaju. Casto som sa v deji stracala, ze som nevedela o com je rec.. Som sklamana ze som si tuto knihu kupila a ze som ako blba sa na kupu tejto knihy tesila. Ani cena nezodpoveda kvalite knihy.
Ako prvu knihu som precitala od tejto autorky "Zmizelu", velmi ma ohurila a zapacil sa mi styl pisania tejto autorky. Kupila som si dalsie dve knihy od nej. Zatial som precitala len temne kouty, ktore vo mne vobec nevzbudili "VAU". Strasne pomaly sa mi to citalo dost casta nuda, az tesne pred koncom ma zacala bavit. Neviem, ci koniec som nepochopila, alebo som nieco prehladla, ale neviem ci Bena pustili z vazenia... no teraz sa idem pustit na tu tretiu knihu "Ostre predmety" a dufam, ze autorka ma potesi...
Nechcela som tuto knihu citat, kvoli pre mna neznamej autorke.. Ale kamoska mi ju odporucila a teraz to nelutujem. Uzasna kniha s napinavym dejom. Uz som si kupila dalsie knihy od tej autorky a moc sa tesim na citanie.
Po dvoch mesiacoch som konecne precitala. Nic moc.. Prva polovica knihy pre mna bola depresivna. Strasne dej sa vliekol a mala som dojem ze nema konca... Poslednych sto stran ma az zaujalo. Proste cakala som nieco lepsie.
Netopyr sa mi pacil viac. Svabi - do polky nuda, potom sa to nejak rozbehlo.. ale nejak ma neazujal.. Nemal tie veci, ktore mal netopyr. Snad treti diel bude lepsi a ma presvedci, ze Nesbo nie je zbytocne zpopularneny.
krasny pribeh, krasna kniha, uz si stahujem film, aby som videla aj vo filmovej podobe :) prva kniha, ktoru som od toho autora precitala a pacila sa mi
Trosku zvlastny styl pisania, ale o to viac krasna kniha. Kniha emocii, pocitov, lasky. Velmi sa mi pacila a som rada, ze ju mam vo vsojej kniznici :) Odporucam. :)
Velmi dobra kniha, velmi putava, odporucam. Trosku smutne....
Cakala som trosku viac, miestami som sa stracala. Zaver bol slaby.
pre mna nuda.. citala som len preto, ze som vo filme nepochopila, preco zomrela jej sestra... inak by som si tu knihu nekupila