zuzurana komentáře u knih
Nuda, Obrovská nuda. Četla jsem jen proto, lebo jsem chěla vědět kdo je vrah
Precteno za rychlejsi cas, nez prve dve knihy. Zaujimava. Napinava. Bavila ma. Martin bol zase uzasny. Tesim se na 4 diel
Precteno rychlo. Zaujimave cteni. Dalsi supr kniha od Bryndzy. Jedine, co mi vadilo, je brzke odhaleni vraha
No velká nuda. Závěr som prelistovala. Autorka píše zvláštním stylem...
Užasna kniha, prečtena za 2 dni, už sa teším na ďalšiuknihu. Dúfam že nebudem dlho cakat. Napínava, koniec prekvapujúci, trošku aj smutný.
Konecne som sa dockala dalsej knihy od Olsena. A som spokojena. Kniha byla bombova. Zazitok... asad nesklamal a ani carl. Je mi lito rose... a uz sa neviem dockat na dalsi diel. Ako dlho budem cakat?
No, na to ako bola chvalena, ma sklamala...obcas som sa v deji stracala..miestami nuda...
Cakala som trosku viac, miestami som sa stracala. Zaver bol slaby.
V prvom rade sa mi nepacia niektore nazory, ze niektore situacie su nerealne.... Kniha je bombasticka a suprová... nevadí mi ani počet strán.. dokonca je mi ľúto, že som knihu dočítala :(
Zo začiatku som mala strach, že som sa zase nechala zlakať reklamou...zdala sa mi taka nudna a divna.. ale pak po par stránkach ma kniha zaujala... zaujala ma hlavne tým, že mala zaujímavý dej a vždy ma dokázala kniha prekvapiť. Až do poslednej stranky som nemohla byť úplne istá, že je to konečne koniec a nič sa nové nestane, alebo nové nedozviem... prekvapilo ma, že každý tam mal svoje tajomstvo a lžu... proste odporúčam prečítať každému, kto nad touto knihou váha
Knihu som precitala velmi rychlo, po dvoch dnoch. Obvykle citanie knih mi trva dlhsie. Takze kniha bola super, akurat mi tam vadilo, ze som v polovici knihy vedela, kto je vrah... ale aspon ma motivovalo, ako ho chytia... uz sa tesim na treti diel :)
zaujal ma štýl písania, veľmi zaujímavý.. po dlhej dobe sa mi stalo, že som sa začítala tak, že som zabudla čo sa deje v mojom okolí... keby kniha nebola prevazne o sexu, dala by som maximalny počet hviezdiciek
Zaciatok knihy bol super, ale potom ten dej bol v niektorych momentoch zdlhavy.. niektore momenty zbytocne opisovane, co mi prislo, keby sa to nepisalo, o to tensia kniha mohla byt.. niekedy som sa nudila, niekedy to bolo zaujimave.. som zvedava co ma caka v dalsej knihe.. ale bojim sa, ze autorka uz pise len preto, ze ma pocit ze to niekto chce a nevie co tam od radosti dat...
Pekny pribeh. Miestami zdlhavy. Niekedy mi tam chyba blizsi popis toho co ma viac zaujimalo. Ale autorka ma nesklamala. Odporucam
Veľmi povzbudivá kniha. Prečitala som to jedným dychom a veľmi ma bavila. Odporúčam
miestami nudna, ale stale dobra.. uz sa tesim na treti diel :) odporucam