Brambory: Nejoblíbenější, nejrozšířenější, nejvšestrannější podobné
kolektiv autorů
Tato monotématická publikace shromažďuje všechny kuchařské předpisy jejichž základem jsou brambory. Vzhledem k tomu, že se jedná o publikaci ze známé německé edice Dr.Oetker, nenajdeme zde žádné typicky české kuchařské recepty. Předností této kuchařky však zůstává přehledné, srozumitelné a názorné zpracování s množstvím lákavých fotografií. Vařené, pečené, šťouchané, fritované, grilované, zapečené, připravené jako kaše, knedlíky plněné (masem nebo ovocem) i neplněné, koláče - to vše připravíme z brambor. Vedle známých a tradičních pokrmů najdete v této knize i recepty zbrusu nové, neznámé a překvapivé.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1998 , Knižní klubOriginální název:
Kartoffeln, 1995
více info...
Podobné knihy (4)
Bramborová kuchařka Karina HavlůBrambory a recepty jak na ně. více
Čo zo zemiakov Mária Hajková
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Zemiaky v našej kuchyni Mária Hajková
389 receptov zo zemiakov. Obsah: Úvod Zemiakové polievky Zemiakové závarky a vložky do polievok Rozličné jedlá zo zemiakov Zemiakové šaláty Múčne zemiakové jedlá Zemiakové múčniky, pudingy a nákypy více
Brambory kolektiv autorů
Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z ... více