Brambory: Nejoblíbenější, nejrozšířenější, nejvšestrannější zajímavosti
kolektiv autorů
Nehodnoceno
Tato monotématická publikace shromažďuje všechny kuchařské předpisy jejichž základem jsou brambory. Vzhledem k tomu, že se jedná o publikaci ze známé německé edice Dr.Oetker, nenajdeme zde žádné typicky české kuchařské recepty. Předností této kuchařky však zůstává přehledné, srozumitelné a názorné zpracování s množstvím lákavých fotografií. Vařené, pečené, šťouchané, fritované, grilované, zapečené, připravené jako kaše, knedlíky plněné (masem nebo ovocem) i neplněné, koláče - to vše připravíme z brambor. Vedle známých a tradičních pokrmů najdete v této knize i recepty zbrusu nové, neznámé a překvapivé.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1998 , Knižní klubOriginální název:
Kartoffeln, 1995
více info...
Zajímavosti
Zatím zde není žádná zajímavost.