Červená repa, mangold a špenát podobné
Margaret Briggs
Červenú repu (cviklu) a jej blahodarné účinky poznali už starí Rimania. Jej menej známy príbuzný je mangold, ktorého listy sa pripravujú podobne ako špenát. Nájdete tu dôležité aj zaujímavé informácie o týchto troch druhoch zeleniny a dosť veľa chutných receptov s využitím repy a špenátu.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2009 , Fortuna Libri (SK)Originální název:
Slimline - Beetroot, 2007
více info...
Podobné knihy (3)
Lahůdková zelenina Dagmar LánskáKuchařské recepty na využití netradičních druhů zeleniny - bambusových výhonků, artyčoků, mochyně, mangoldu, topinamburů a mnoha dalších. více
Pěstujeme salát, špenát a další listové zeleniny Eva Pekárková
V této knize se čtenář-zahrádkář dozví, jak má na zahrádce s úspěchem pěstovat tradiční i méně tradiční druhy listové zeleniny. Mezi ty méně obvyklé, ale stejně atraktivní po stránce chuťové, patří např.čekanka, mangold,... více
Špenát Lenka Požárová
Stručná kuchařka z nové edice obsahuje jednoduché recepty na jídla připravená ze špenátu. Recepty jsou nápadité, z dostupných surovin a nenáročné na přípravu. Originální recepty na chutné pokrmy. více
Autorovy další knížky
2009 | Česnek & cibule |
2009 | Přírodní kosmetika - Podivuhodný průvodce krásou z přírody |
2009 | Červená řepa, mangold a špenát |