Červená řepa, mangold a špenát přehled
Margaret Briggs
Červenou řepu a její blahodárné účinky na lidský organizmus znali již staří Římané. Tato zdravá nenáročná a cenově dostupná zelenina se v poslední době stala velmi oblíbeným doplňkem našeho jídelníčku. Upravuje se nejrůznějším způsobem, můžeme ji vařit, dusit či péct, ale lze ji konzumovat i syrovou. Nejznámějším pokrmem, v němž nesmí červená řepa chybět, je ruský boršč. Méně známý příbuzný červené řepy je mangold. Jeho listy se připravují podobně jako špenát.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2009 , Fortuna Libri (ČR)Originální název:
Slimline - Beetroot, 2007
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Červená řepa, mangold a špenát. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Červená řepa, mangold a špenát v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Knihotéce | 2x |
v Chystám se číst | 2x |
v Chci si koupit | 2x |
Autorovy další knížky
2009 | Česnek & cibule |
2009 | Přírodní kosmetika - Podivuhodný průvodce krásou z přírody |
2009 | Červená řepa, mangold a špenát |