Červená řepa, mangold a špenát hodnocení

Červená řepa, mangold a špenát
https://www.databazeknih.cz/img/books/88_/88461/bmid_cervena-repa-mangold-a-spenat-e8T-88461.jpg 4 2 2

Červenou řepu a její blahodárné účinky na lidský organizmus znali již staří Římané. Tato zdravá nenáročná a cenově dostupná zelenina se v poslední době stala velmi oblíbeným doplňkem našeho jídelníčku. Upravuje se nejrůznějším způsobem, můžeme ji vařit, dusit či péct, ale lze ji konzumovat i syrovou. Nejznámějším pokrmem, v němž nesmí červená řepa chybět, je ruský boršč. Méně známý příbuzný červené řepy je mangold. Jeho listy se připravují podobně jako špenát.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Fortuna Libri (ČR)
Originální název:

Slimline - Beetroot, 2007


více info...
5
1 x
4
0 x
3
0 x
2
1 x
1
0 x
odpad  
0 x

Hodnocení knihy Červená řepa, mangold a špenát: 70 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 2


Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.

Štítky knihy

zelenina

Autorovy další knížky

2009  80%Česnek & cibule
2009  73%Přírodní kosmetika - Podivuhodný průvodce krásou z přírody
2009  70%Červená řepa, mangold a špenát