Červená řepa, mangold a špenát recenze
Margaret Briggs
https://www.databazeknih.cz/img/books/88_/88461/bmid_cervena-repa-mangold-a-spenat-e8T-88461.jpg
4
2
2
Červenou řepu a její blahodárné účinky na lidský organizmus znali již staří Římané. Tato zdravá nenáročná a cenově dostupná zelenina se v poslední době stala velmi oblíbeným doplňkem našeho jídelníčku. Upravuje se nejrůznějším způsobem, můžeme ji vařit, dusit či péct, ale lze ji konzumovat i syrovou. Nejznámějším pokrmem, v němž nesmí červená řepa chybět, je ruský boršč. Méně známý příbuzný červené řepy je mangold. Jeho listy se připravují podobně jako špenát.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2009 , Fortuna Libri (ČR)Originální název:
Slimline - Beetroot, 2007
více info...
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2009 | Česnek & cibule |
2009 | Přírodní kosmetika - Podivuhodný průvodce krásou z přírody |
2009 | Červená řepa, mangold a špenát |