Červená řepa, mangold a špenát

Červená řepa, mangold a špenát
https://www.databazeknih.cz/img/books/88_/88461/bmid_cervena-repa-mangold-a-spenat-e8T-88461.jpg 4 2 2

Červenou řepu a její blahodárné účinky na lidský organizmus znali již staří Římané. Tato zdravá nenáročná a cenově dostupná zelenina se v poslední době stala velmi oblíbeným doplňkem našeho jídelníčku. Upravuje se nejrůznějším způsobem, můžeme ji vařit, dusit či péct, ale lze ji konzumovat i syrovou. Nejznámějším pokrmem, v němž nesmí červená řepa chybět, je ruský boršč. Méně známý příbuzný červené řepy je mangold. Jeho listy se připravují podobně jako špenát.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Fortuna Libri (ČR)
Originální název:

Slimline - Beetroot, 2007


více info...
Přidat komentář

Štítky knihy

zelenina

Autorovy další knížky

2009  80%Česnek & cibule
2009  73%Přírodní kosmetika - Podivuhodný průvodce krásou z přírody
2009  70%Červená řepa, mangold a špenát