Červená řepa, mangold a špenát
Margaret Briggs
![Červená řepa, mangold a špenát Červená řepa, mangold a špenát](https://www.databazeknih.cz/img/books/88_/88461/bmid_cervena-repa-mangold-a-spenat-e8T-88461.jpg?v=1586866112)
Červenou řepu a její blahodárné účinky na lidský organizmus znali již staří Římané. Tato zdravá nenáročná a cenově dostupná zelenina se v poslední době stala velmi oblíbeným doplňkem našeho jídelníčku. Upravuje se nejrůznějším způsobem, můžeme ji vařit, dusit či péct, ale lze ji konzumovat i syrovou. Nejznámějším pokrmem, v němž nesmí červená řepa chybět, je ruský boršč. Méně známý příbuzný červené řepy je mangold. Jeho listy se připravují podobně jako špenát.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2009 , Fortuna Libri (ČR)Originální název:
Slimline - Beetroot , 2007
více info...
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2009 | ![]() |
2009 | ![]() |
2009 | ![]() |