Červená řepa, mangold a špenát vydání
Margaret Briggs
Červenou řepu a její blahodárné účinky na lidský organizmus znali již staří Římané. Tato zdravá nenáročná a cenově dostupná zelenina se v poslední době stala velmi oblíbeným doplňkem našeho jídelníčku. Upravuje se nejrůznějším způsobem, můžeme ji vařit, dusit či péct, ale lze ji konzumovat i syrovou. Nejznámějším pokrmem, v němž nesmí červená řepa chybět, je ruský boršč. Méně známý příbuzný červené řepy je mangold. Jeho listy se připravují podobně jako špenát.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2009 , Fortuna Libri (ČR)Originální název:
Slimline - Beetroot, 2007
více info...
Vydání (2)
Červená řepa, mangold a špenát
2009, Fortuna Libri (ČR)
ISBN: 978-80-7321-493-7Autorovy další knížky
2009 | Česnek & cibule |
2009 | Přírodní kosmetika - Podivuhodný průvodce krásou z přírody |
2009 | Červená řepa, mangold a špenát |