Cestoviny podobné
Eva Paulovičová
Zbierka receptov sa autorke Eve Paulovičovej rozrástla. Skúseností z oblasti gastronómie pribudlo. Čas pokročil a táto kuchárska knižka je v poradí už desiata. A to by si žiadalo malú oslavu. Navrhujeme netradičný múčnik. Ako inak - z cestovín. Možno Vás bude autorka inšpirovať natoľko, že siahnete po jej zaujímavej kuchárskej knižke a dočítate sa, že cestoviny sú výrobky z nekvaseného cesta pripraveného z tvrdej cestovinárskej múky alebo pšeničnej múky, najčastejšie s pridaním vajec. Ako a čím ich ochucujeme, pripravujeme, no i ako skombinujete cestoviny v polievkach, s mäsom, ako pripravíte chutné šaláty so zeleninou, prípadne s omáčkami. Pre každého, pre všetkých autorka ponúka zapekané, plnené cestoviny, ale i sladké jedlá z cestovín.... celý text
Podobné knihy (6)
Skvělé těstoviny Dr. OetkerOriginální pohoštění na party Každá z více než 40 těstovinových variací povzbudí dobrou náladu u velkých i malých hostů vaší party. Penne, špagety, tagliatelle a další druhy podávané s rafinovanými omáčkami, zapečené... více
Recepty zo života 20 Lenka Čileková
Cestoviny pre každého. více
Pasta e Basta Emanuele Andrea Ridi
Kuchařská kniha Emanuela Ridiho s názvem PASTA E BASTA přináší čtenářům více jak 100 receptů na pravé italské těstoviny, včetně základních principů při jejich přípravě i základních omáček, pest a vývaru. Kdo jiný, než it... více
50 omáček na těstoviny Cornelia Schinharl
Skutečně vysněný pár: těstoviny s jakýmkoli množstvím omáčky. Bez ohledu na to, zda těstoviny, špecle nebo asijské nudle – u 50 nových, mezinárodních omáčkových specialit najde každý druh nudlí svého partnera: ohnivá váš... více
Těstoviny kolektiv autorů
Devátá kuchařka Těstoviny z Edice Apetit nabízí přes 100 ověřených receptů. Na 160 stranách rozdělených do osmi kapitol si vyberou ti, kteří se chtějí naučit úplné základy i ti, kdo hledají nové nápady. Díky této dev... více
Těstoviny Dr. Oetker
Na 144 stranách s více než 100 fotografiemi nám kniha ukáže jak si připravit těstoviny z celého světa, tak že ani obyčejné těstoviny mohou být díky použitým ingrediencím neobyčejnou lahůdkou. více
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2004 | Velká kniha moučníků |
2004 | Velká kuchařka naší babičky |
2002 | Studená kuchyně |
1999 | Konzervujeme ovoce a zeleninu |
2004 | Cestoviny |