Cukety, lilky, patisony a jiné podobné

Cukety, lilky, patisony a jiné
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/314626/mid_cukety-lilky-patisony-a-jine-GaU-314626.jpg 3 1 1

Zelenina, kterou lze použít k přípravě velmi rozmanitých a chutných jídel. Kuchařské recepty.

Podobné knihy (9)

Lilky neboli baklažány Lilky neboli baklažány Karina Havlů

Recepty na přípravu lilků v kuchyni. Kuchařka zaměřená na pokrmy připravené z tepelně upravených lilků - zeleniny, která obsahuje minerály, stopové prvky a vitaminy a řadí se do skupiny potravin, které by neměly chybě... více


Cukety Cukety Lenka Požárová

když existuje cuketových receptů spousta, autorku ke kuchařce donutili samotní čtenáři. Její recepty jsou zkrátka nevšední a plné nápadů. Netradiční kombinace, skvělá chuť a jednoduchá příprava. Od cuketových jednohubek,... více


Lilek Lilek Lenka Požárová

Nápadité a neobvyklé předpisy na přípravu zdravých pokrmů, se zeleninou, luštěninami, těstovinami i masem, polévek. Dostupné ingredience, celkem snadná příprava. Fotografie hotových jídel. Padesát kuchařských receptů na ... více


Můj život Cuketky Můj život Cuketky Gilles Paris

Ikarus, malý, naivní a totálně zanedbaný devítiletý kluk, jemuž přezdívají Cuketka, žije na venkově se svou matkou. Ta od té doby, co měla nehodu, nepracuje, pije pivo a celé dny tráví u televize. Po matčině nešťastné sm... více


Cukety Cukety Dagmar Lánská

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Cukety, patizony, tykve, zeleninové saláty Cukety, patizony, tykve, zeleninové saláty Danuše Machovská

Recepty v této příručce nabízejí rozmanité využití typický ch produktů léta – dýní, cuket a patizonů v jídlech masitých i sladkých, především však zeleninových, která jsou vítaným zpestřením nejen letního jídelníčku. více


Cukety, lilky a patizony Cukety, lilky a patizony František Beníšek

273 receptů na jídla, jejichž základní surovinou jsou tykvovité plody - cuketa, lilek a patizon. více


Kuchárska kniha, cukety, patizóny, tekvice, baklažány Kuchárska kniha, cukety, patizóny, tekvice, baklažány Lucia Jesenská-Horecká

Máte radi bezmäsité jedlá? Pestrú zeleninovú kuchyňu? Kuchárska kniha cukety, patizóny, tekvice, baklažány Vás určite správne naladí. Nájdete tu plno zaujímavých, pestrofarebných receptov do Lucie Jesenskej- Horeckej, kt... více


Jak se vaří z dýní a patizonů - jakož i z cuket a lilků Jak se vaří z dýní a patizonů - jakož i z cuket a lilků Libuše Vosecká

Popis knihy není zatím k dispozici. více