Pochoutky z rýže, luštěnin a obilnin podobné
kolektiv autorů
Další praktická kuchařka z řady Dobře jíst, dobře žít - Pochutiny z rýže, luštěnin a obilovin. Rýže a obiloviny jsou zdrojem složitých sacharidů, které nám dodávají dlouhodobou energii, luštěniny zase zdrojem kvalitních bílkovin. Kniha POCHOUTKY Z RÝŽE, LUŠTĚNIN A OBILOVIN vám poradí, jak připravit toskánskou polévku z bílých fazolí, bylinkové rizoto se šafránem nebo cizrnový salát s chlebem pita a mnoho dalších dobrot.... celý text
Podobné knihy (4)
Jedlá zo sóje, iných strukovín a obilnín Mária HajkováKuchárska knižka s receptami na spracovanie sóje, fazule a fazuľky, hrachu a hrášku, šošovice a obilnín. Prvé vydanie. více
Pokrmy z luštěnin a obilovin Jarmila Mandžuková
Publikace přináší přes 300 receptů na přípravu slaných i sladkých pokrmů z obilovin a luštěnin. více
Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena Stanislava Jarolímková
Kniha nabízí zajímavosti a praktické rady týkající se třiceti druhů celozrných obilovin, luštěnin, ořechů a semen. Dozvíte se důvody, proč je zařazovat do jídelníčku, co se skrývá za poněkud tajuplnými pojmy jako pukance... více
Vaříme z luštěnin a obilovin Eva Šafářová
Sešit obsahuje předpisy na přípravu pokrmů z čočky, fazolí, hrachu, jáhel, krup, ovesných vloček, pohanky a rýže. Kromě předpisů na polévky, hlavní jídla, saláty, nákypy, moučníky apod. pojednává o správné úpravě luštěni... více